lørdag 27. februar 2010

God lørdag!

Teo og jeg er alene hjemme. Jeg var derfor spent på hvordan natten ble med tanke på forrige nattens mareritt. Jeg la meg 22:30, og fikk faktisk sove helt til 06:30. Deilig. Jeg er trøtt, men ikke på langt nær så trøtt som jeg var i går!

Nå ligger luringen å sover,og jeg ligger godt plantet under dynen med laptopen på fanget. Hva vi har av planer i dag aner jeg ikke. Mulig Svigermor og Matilda kommer en tur. Ellers vurderer jeg sterkt både en tur til Sverige for litt matshopping og en Ikea tur. På tide at Teo sitt rom blir ferdig møblert snart. Der mangler det både ting på veggene, gardiner, kommode og hyller. Vel, det kommer det kommer..

Våren ser ikke ut som at kommer med det første dessverre. Her i Tomter snør det i alle retninger. Det er jo helt kaos ute. Vi ender nok opp med snø langt ut i april tenker jeg... Sier det til meg selv, slik at jeg kanskje blir positivt overrasket. Flere som er lei snøen nå? Men én ting er sikkert - våren kommer til slutt!
...og etter våren kommer sommeren! Det blir deilig med plaskebasseng på terreassen. Det blir deilig med søte små tottelotter i grønt gress. Det blir deilig med lyse kvelder, og varm luft. Jeg gleder meg =)

6 kommentarer:

Charlotte sa...

Hei.. Vil bare ønske deg en riktig god helg.. Håper alt er bra med dere!?!?!?

Charlotte sa...

Hei.. Vil bare ønske deg en riktig god helg.. Håper alt er bra med dere!?!?!?

Monica Jensen sa...

Takk for det, Charlotte :) Ting går greit :) Håper du også har det bra :)

Helene i tårnet sa...

Hei igjen :)

Nå har jeg funnet ut hvordan du lager kollasjene dine! Men på min blogg fikk jeg en ramme rundt kollasjen som jeg ikke vil ha der. Vet du hvordan jeg får bort den? Hvordan gjør du det når du laster bildene til bloggen? Gjør du det direkte fra picasa eller lagrer du dem på pc`en og laster opp derfra?

Sorry for litt mange spørsmål :P

Helene i tårnet sa...

Jeg fant ut av det, jeg :)

Monica Jensen sa...

så bra du fant ut av det, Helene :)