torsdag 25. februar 2010

God musikk

Jeg liker ikke rap, jeg kan ikke fordra trance.. Jeg foretrekker rock! Men når jeg skal ut på byen eller trenger å bli i et helt spesielt humør, da kan jeg godt høre på typisk "listepop". Eirik blir gæern av det. Når jeg skal slappe av, kose meg - da er det Kings of Leon eller Bigbang som gjelder. Jeg blir aldri lei av bigbang!

Jeg har så mange minner til Bigbang sine sanger / konserter. Så mange gode minner. Når jeg hører på dem nå, så får jeg den gode følelsen i kroppen igjen, den følelsen jeg hadde når jeg lå en varm sommerdag på solsenga med øl'n i ene hånda og bigbang på full guffe. Good times! Jeg vil på en bigbang konsert snart, kjenner jeg..

Nå spiller jeg nok engang Bigbang. Elephant man spilles for fulle mugger. Min måte å forberede meg til jobbintervjuet? Jeg får i hvertfall roen i kroppen =)

Hva slags musikk liker DU? Setter pris på en del svar nå ;)

4 kommentarer:

Christina sa...

Hører på det meste. Liker jeg en sang, så liker jeg den uansett kategori... Hehehe..

JulieST sa...

Listepop er noe jeg hører mye på. Og rock, noen ganger blir det litt punkrock som GreenDay. Har virkelig sansen for Rihanna sitt nye album også.. Liker ikke så godt rap, heller ikke country, men her på landet som jeg bor så kan man ikke unngå å høre på country om du skal ut med venner :P
Lykke til på jobbintervjet!

Anonym sa...

jeg hører på hip-pop hver dag når jeg kommer hjem fra skolen.jeg hører på pop når jeg legger meg. jeg liker rock jeg pappa er hjemme,da hører jeg på kiss.rap er noe av det beste jeg vet å høre på, jeg pleier å høre på eminem.


hilsen din lillebror,michael

Monica Jensen sa...

Hei Michael :) så koselig at du tittet innom her :) bra at du hører på alt mulig rart, uten om trance da ;)

gla i deg. stor klem