lørdag 27. februar 2010

Gode minner

En rolig ettermiddag, mens jeg venter på svigermor & Matilda, sitter jeg her å mimrer litt mens jeg blar igjennom en drøss med bilder. Lillegutt sover litt, så nå er det beina på bordet og full avslapping i sofaen. Jeg må kjøpe ekstern harddisk,for dette er bilder jeg aldri vil miste <3
Mange mange fantastiske minner,som jeg alltid kommer til å se tilbake på med et stort smil om munn. Det tok meg ca 1000år å lage disse, så det får holde for denne gangen ;) Jeg er så glad kamera eksisterer jeg. Det er så gøy å titte tilbake på alt det morsomme / koselige man har opplevd sammen med de menneskene man er glade i =)

4 kommentarer:

AK sa...

Deilig å mimre litt i den hektiske hverdagen som småbarnsforeldre... :)

Tina sa...

Kjempe fine bilder! ;D
Hvor lenge har egentlig du og Eirik vært sammen?:)

Monica Jensen sa...

AK: Jepp,det er det.. :)

Monica Jensen sa...

Tina: takk for det :) Litt over 4 år :)