onsdag 3. februar 2010

Helt skjelven i beina!

I dag tidlig når Teo våknet følte jeg at jeg hadde sovet 20 minutter i hele natt, på tross av at jeg hadde fått 7 timers søvn. Jeg var med andre ord ikke helt klar for å stå opp, men vi koste oss i et par timer på morgenen før jeg leverte han i barnehagen. Den tiden besto mye av at han klatret oppå meg,og jeg benyttet hver minste lille anledning til å bare kose og susse på han. Ikke helt klar for å løpe rundt klokka 7 om morgenen jeg, i motsetning til han...

På vei bort til barnehagen var jeg i en liten konflikt med meg selv. Dra å trene eller hjem å sove. Jeg hadde utrolig behov for litt søvn, men jeg vet også at bare man drar på trening kvikner man til. Heldigvis valgte jeg trening. Så nå har jeg vært på Jimu i nesten 2 timer å slitt meg ut. Det er lenge siden jeg har vært så sliten i beina. Jeg sleit med å komme meg ned trappene til garderoben, hehe. Med andre ord har kroppen min veeeldig godt av denne treningen!

I går lagde Veronica og jeg en treningsdate for i kveld. Så det blir to treningsøkter på meg i dag. Eirik er mektig imponert og stolt som en hane. Han er jo flink til å trene selv, og endelig trener jeg også. Jeg visste ikke at det betydde så mye for han, men du skal se han lyser opp når jeg prater om treningen. Jeg må jo bare le litt av det, for det er lenge siden jeg har sett han sånn - han virker jo nesten nyforelsket. Hihi! Jeg passer på å leke litt dum på enkelte områder også da, og spør han om hvilke maskiner jeg bør trene på for å for eksempel trene øvre delen av ryggen. Da setter han i gang å forklarer meg ivrig om hva jeg bør gjøre, hvordan og på hvilke maskiner. Han er jo søt da =)
Praha Sommer 2007

2 kommentarer:

Tina sa...

Dere er et fint par! :)

Flink du er blitt å trene foresten! Jeg prøver, men sliter litt med å finne motivasjon..

Monica Jensen sa...

takk for det :) Og takk for alle koselige kommentarer du legger igjen,det er veldig hyggelig :)

Jeg har aldri vært mer motivert enn hva jeg er nå. Man må bare bli dritt lei seg selv først ;) hehe!