søndag 21. februar 2010

Hestekur!

Teo har ørebetennelse på begge øra,og har derfor fått utskrevet penicilin av legen. Nå er han over året, og får dermed ikke lenger den sukkerlaken av en pencilinkur han fikk før, som han gladelig smattet i seg. Nå er det en real hestekur, som smaker så vondt at jeg brekker meg av bare lukten på den. Med andre ord; det er en utfordring å få den i han!

Jeg har selvfølgelig blandet den ut i melk og annen god drikke i håp om at han skal drikke den. Det har resultert i at han ikke vil ha noe drikke i det hele tatt. Nærmer jeg meg med en flaske sier han æsj før han får smakt på det!

Så hva skal man gjøre da? Jeg kan jo ikke akkurat binde ungen fast og tvinge det i han. Tro meg, vi har prøvd.. Vi bandt han kanskje ikke fast (det hadde vel vært å ta litt i...),men jeg holdt armene hans mens Eirik sprøytet det inn. Han spyttet det fort ut, utover hele meg..

Formen hans begynner heldigvis å bli bedre da. Dette har vel vært den kjedeligste helgen i min historie, med tanke på at vi har vært inne i 2 døgn nå. Blir godt med frisk luft og en frisk gutt igjen =)

Hey, dere.. Jeg vant forresten i lotto her om dagen. Sjekket gevinsten min nå i dag. 355kroner! Kan ikke akkurat skryte på meg at jeg føler meg rik, men det dekker jo i hvertfall 5 ukersen min, da =) Bedre lykke neste gang.....?

4 kommentarer:

Hege sa...

Vet ikke om det kan hjelpe, men jeg hørte et triks om at hvis man blåser på nesa samtidig, så svelger barnet automatisk..

Prøv det - verdt et forsøk om dere ikke allerede har prøvd det.

Monica Jensen sa...

ahh..takk for tips,da skal vi prøve ut det :)

Anonym sa...

Jeg jobber på apotek og har et par triks opp i ermet.

1)Hvis han er utspekulert nok så kan du bestikke han. Hvis du tar denne så skal du få....

2) hvis det er pulver dere blander så putt det i syltetøy og gi han det. Men først ta en skje med det selv, gjerne typen din også, foran han og gi uttrykk for at det er veldig godt. De hermer jo mye i den alderen.

3) Hvis det er flytende så prøv å putte det i litt søt juice. Men pass på at det er små mengder du bruker av juicen sånn at du kan ha litt kontroll over det du gir. Blir fort mye igjen.

4) la han leke med spøyten først også snakk med han om at det er viktig for at man ikke skal ha vondt i ørene og at han kan få litt god saft etterpå. Dette er han kanskje litt ung til, men vært et siste forsøk da

Lykke til :)

Monica Jensen sa...

Anonym: takk for flere gode tips :) Det er flytende, men vi kan prøve ut et par av dem. Tror han enda er litt for liten for nr 1 og 4, men det er jo verdt et forsøk :)