lørdag 27. februar 2010

Hetetokter!

Har jeg kommet i overgangsalderen...?

Nå om dagen har jeg hetetokter ut av en annen verden. Det brenner inni kroppen min, og jeg blir gal av det. I skrivende stund ligger jeg i bare undertøyet på soverommet, oppå dyna, med vinduet på vidt gap. Det er ikke normalt vettu!

I kveld ber jeg om at Teo skal sove godt i natt,og at han skal sove heelt til 08 i morgen, siden han først var i seng 20:30 i dag. Utrolig hvor mye en eller to ekstra timer kan bety når det kommer til søvn.

Vel, i grunn skal jeg ikke klage over lite søvn og nattevåk. Jeg kunne lagt meg tidligere. Jeg får vel bare fokusere på hvor sinnsykt heldig jeg er som har en så fantastisk liten gutt som varmer hjertet mitt dag etter dag. Kanskje det er han som gir meg disse hetetoktene? Hihi!

I morgen har vi ingen planer. Vurderer å dra med meg Teo til Ski så han kan leke på barnepassen mens hu mor trener.. Spørs om det går da.. Han har jo aldri vært der før,så kan se for meg at det blir lite trening og en kort tur på barnepassen. Hmm.. Vi skal nok klare å finne på noe lurt!

Nei, nå er det natta. Klokken har blitt 23:30 og kroppen min skriker etter søvn! Good night, sleep tight, dont let the bedbugs bite <3

Ingen kommentarer: