tirsdag 2. februar 2010

Hurra for BRA kundeservice?!

1. Jeg må sette deg videre. 2. Hm, jeg tror jeg må sette deg videre. 3. Jeg må visst sette deg videre jeg. 4. Vent litt, så skal jeg sette deg videre. 5. Det blir brutt. 6. MONICA KLIKKER !!!

Forresten, nok engang har det skjedd at et firma ber et vikarbyrå om å finne en ansatt til dem, men i stedet så ender dem opp med å finne en selv - type 20 sekunder før JEG får jobben. Jeg skulle jo jobbe på kundeservice på Samlerhuset. Vel, det ser heller dårlig ut. Adecco-damen skulle derimot prøve å finne en annen jobb til meg, mulig i bank, men da er det ikke en 100% stilling med det første. Jeg skal på intervju så snart hun hadde ledig tid. Håper det er snart!

Ellers sitter jeg fortsatt med kryssede fingre for jobben jeg har søkt på som ligger 5 minutter unna. Jeg tok en telefon til dem i dag, og de ba meg ringe litt nærmere søknadsfrist som er den 10 februar, da de ikke har fått sett på søknadene enda. Jeg vil virkelig virkelig ha den jobben!

Det er jaggu en utfordring å være jobbsøker nå om dagen altså.. Nesten så jeg vurderer å søke meg inn på helse&sosial / helsesekretær voksenopplæring!

3 kommentarer:

Anonym sa...

jaaa monica:) Skole er Tingen...!!!

Monica Jensen sa...

mhm=)

Anonym sa...

Du bør være glad du ikke havnet opp i Samlerhuset. Det er Norges dårligste arbeidsplass. De har kjedelige arbeidsoppgaver og et dårlig miljø.
I tillegg er hele firmaet ansett som temmelig usympatisk:

http://www.numismatikeren.com/litteratur/gee_samlerhuset001.htm

http://www.numismatikeren.com/litteratur/gee_samlerhuset002.htm