fredag 19. februar 2010

Fråtse god mat!

I kveld skal jeg kose meg, både med gode venninner og god mat - eller, la oss kalle det godteri. Sjokolade, kake (om Veronica har mer igjen? =)), og masse annet. Dette skal ned på høykant, med god samvittighet!!

Stølheten begynner sakte men sikkert å gå over,så snart klarer jeg å gå normalt igjen. Da tenkte jeg å prøve ut Zumba og AfroMoves på Jimu. Jeg elsker å danse,så tror de timene er morsomme for meg =)

Nå skal jeg straks fikse meg og spankulere bort til Veronica. Jeg liker at hun bor såpass nærme at jeg faktisk kan spankulere bort =)

I dag var vi forresten på senteret en tur,som sagt. Teo fikk øye på en stor Hinkel Pinkel bamse. Første gang han har hatt øyne på en leke og ikke gitt seg før den har blitt han sin. Det blir sikkert ikke siste gang ;) Den lager drømmehagen sanger og Hinkel Pinkel - lyder. Teo er i himmelen over hvor morsom den er =)

Jaja, nå brant jeg maten her mens jeg blogget.. Flink husmor! Ha en strålende helg!! Klem fra meg**

3 kommentarer:

Lykkemamma.com sa...

Kos deg ;-)

JulieST sa...

Så koselig :) Det Zumba greiene er det noe lignende til sånn som de viser på tvshop som du kan kjøpe? Er det likt liksom?:) Har tenkt på å bestille sånn på dvd og prøve ut!

Monica Jensen sa...

Hei Julie: jeg har aldri vært på de zumba timene faktisk, men tror det er likt ja :)