onsdag 3. februar 2010

Jeg lurer også..

.. på hvem dere er?

Jeg ble jo inspierert av Marlen igjen (det skjer støtt og stadig egentlig=)), så derfor har jeg også valgt å lage en liten "poll" på siden her. Kjempe fint om dere vil sette av 2 sekunder til å svare. Man kan huke av på flere svar =)

Ellers er jeg akkurat på vei ut døra. Veronica og jeg skal ut på langtur i snøstormen. Jeg må jo ha falt å slått hodet mitt alvorlig. Trening / være i ordentlig bevegelse TO ganger på en dag er veldig ulikt meg, og tenker jeg godt over hva i huleste det er jeg holder på med får jeg nesten litt vondt i hodet. Det jeg holder på med kalles selvfølgelig trening og er ikke hverdagskost for meg. Nå derimot er det blitt en del av min hverdag, eller det bli en del av min hverdag, i minimum ett år frem i tid. Jeg nekter å være en av Jimu's mange støttemedlemmer! Forhåpentligvis ser jeg forandringer med tiden, og motivasjonen blir enda sterkere! =)
Ulla har det best med Milo.. Hva trener jeg forresten for å få bort den lille "klumpen" like ved armhulen der? Jeg har nemlig ingen muskler i armene, så det er nok trolig derfor den er der.. Det er noe jeg må spørre Eirik om. Da kan jeg se han forklare meg på verdens ivrigste måte igjen, artig! =)

Og så vil jeg bare meddele at jeg begynner å like barnehagen til Teo og de ansatte. Det har tatt en helomvending der, og jeg ser at Teo virkelig storkoser seg. I dag da jeg hentet han satt de å spiste popcorn på fellesrommet. Det var nesten så jeg ikke fikk med meg han hjem igjen - det er jo ett godt tegn - men lurer på om popcornen hadde noe med det å gjøre =) Deilig for mammahjertet å vite at han har det bra der, og at de tar problemer som dukker opp underveis på alvor og gjør noe med det, ikke minst!

Vel, tittere.. Nå får jeg løpe ut døren. Ha en fin onsdagskveld**

2 kommentarer:

Renate Aasen sa...

SSå fin en blogg du har.
Milo er best, slik er det:=)

Monica Jensen sa...

hehe ;)

tusen takk - hyggelig å høre :)