fredag 12. februar 2010

Klar for karneval

Du kan tro det var en kry gutt som fikk på seg kostymet sitt i dag tidlig. Jeg trodde han kom til å rive det av med én gang, men neida, han var så fornøyd atte. Kjempe gøy =)

La meg presentere Oksen Teo:
Dette er den søteste oksen jeg har sett i hvertfall!

Egentlig er dette pappaperm-dag, hvor han vanligvis er hjemme med pappaen sin. Men siden det er karneval i barnehagen med leker og pølser lar vi han være i barnehagen i noen få timer i dag. I mellomtiden skal mammaen og pappaen hans trene =)

10 kommentarer:

Cecilie sa...

ahh FANTASTISK! hahahah, supercute! Jeg orket ikke oe kostyme, så tok på Nathaniel skjorte og olabukser og kalte han cowboy :D

JulieST sa...

Så søt han var i karnevalkostymet da! Ååh:D Hihi.

Monica Jensen sa...

Cecilie: hehe, cowboy ja..uten hatt? :) jeg gledet meg nok enda mer enn Teo til karnevalet, så her måtte vi ha et skikkelig kostyme,hehe :)

Monica Jensen sa...

Julie: Ja,var han ikke det? :D verdens søteste okse! :D

Charlotte sa...

For en fantastisk Okse... Den nydeligste Oksen jeg noen gang har sett... Håper alt er bra med dere..!! Her i huset har jeg to barn som gleder seg til å være NINJA og Kattepus neste fredag... Og jeg lover deg, mor skal knipse bilder her.... ;)

Ha en god helg..

*Charlotte*

Monica Jensen sa...

Charlotte: tusen takk for kjempe hyggelig kommentar :)

Ja,det er morro med karneval. Jeg tror nok jeg var nesten mer ivrig enn Teo selv ;) hehee. Kos dere neste fredag med karneval. Er jo så morro!

Ha en kjempe fin helg :)

Veronique sa...

Så søt han var i drakten sin :)

Monica Jensen sa...

ja,ikke sant? :D tusen takk for koselig kommentar!

ADHDmamma sa...

Å SÅ HERLIG!

Vesla mi hadde elsket ham altså, kuer (okse her da hehe) er det eneste dyret hun bryr seg om, sier "miii miii" som skal bety mø hver gang hun ser noe som ligner på ku :P

Han er jo bare helskjønn!

Monica Jensen sa...

ADHDmamma: hehe, Teo er også innmari opptatt av kuer,derfor måtte han jo bare være okse :D