tirsdag 9. februar 2010

Lille hjelper

Når man har en 1 åring løpende i beina dine er det ikke like lett å få unna husarbeid. Nå har derimot min lille hjelper funnet ut at det er gøy å vaske med klut og at det er gøy å støvsuge. Hvor rent det blir vet jeg ikke, men han er i hvertfall flink som vil prøve. Nå finner jeg han støtt og stadig ved støvsugeren. Håper han er like ivrig når det kommer til det om 10 - 15 år også ;)
Ellers er det stor stas med sykkel om dagen. Vi gleder oss til våren så vi får prøvd sykkelen litt ute også. Jeg husker da jeg var liten var det vårens høydepunkt - den dagen vi kunne ta ut sykkelen min. Da følte jeg virkelig at sommeren nærmet seg. Nå som jeg har barn selv gleder jeg meg igjen over sånne ting; de små tingene. Det er deilig. Teo henter sykkelen sin hver dag og drar den inn i stua. Han setter seg på den, og der blir han som regel sittende lenge - uten å gjøre noe verdens ting. Han bare sitter der. Og han synes han selv er veldig kul! Hihi <3
I dag er det husarbeid som står på planen. Hele leiligheten trengs å vaskes, og det tar noe lenger tid enn hva det gjorde når vi bodde i Lyngåsen for å si det sånn.. Men det må gjøres, og det er veldig deilig når jeg er helt ferdig og det lukter nyvasket i hele leiligheten =) Ha en fin dag i det NYDELIGE været. Klem fra vaskekjerringa**

Ps: Ikke glem avstemmingen ----> Siste dag i dag =)

4 kommentarer:

JulieST sa...

Åå så søt han er da! :D Søtt med den sykkelen!

Monica Jensen sa...

ja,du skal se han ordner og styrer med den sykkelen, hehe :)

Mrs.J sa...

oi for en ufattelig stilig peis dere har!!Den likte jeg godt!
Nydelig gutt du har!

Monica Jensen sa...

Mrs.J: takk for det. Det er en gasspeis. Vi er veldig fornøyd med den :) Trykker bare på en knapp og stiller inn grader,så blir det så varmt vi ønsker å ha det her :D

takk for det. må jo si meg enig ;)