torsdag 11. februar 2010

Liten bebis

I dag har det vært full rulle, med tidlig start i barnehagen, morgentrim på Jimu og deilig salatlunsj hos Marlen og lille Jenny Lykke. Gud, så nydelig Jenny er. Jeg har luktet, susset og kost lenge i dag på lille jenta. Så deilig det er med de bittesmå. Da kan man få så mye kos man bare vil, da. Hun sovnet i armene mine og lå lenge på brystet mitt. Lukten av liten bebis er helt spesiell - verdens beste lukt!
Ellers har dagen bestått av henting i barnehage, et langt bad med verdens beste lillegutt, matlaging og legging. Og vips sitter jeg her i sofaen å vurderer å legge meg selv snart. Dagene flyr av gårde. Døgnet skulle hatt litt flere timer, slik at man kunne brukt dem på ekstra kosetid. Jeg ser frem til helgen da; da er det blant annet lek og morro på hurlumheihuset som står på planen =)

Ønsker alle tittere en fin torsdagskveld! Hva gjør dere på torsdagskvelden?

4 kommentarer:

Helene sa...

Takk for koslig hilsen på bloggen min!

Du har en nydelig familie og en veldig koslig blogg!

Og de bildene med deg og liten bebis.... Nusselige!

Monica Jensen sa...

tusen takk for det :D

Cecilie sa...

HAHAHA, Monica, jeg elsker at du retter deg selv i kommentarfeltet på bloggen akkurat som om det var en msn-chat. Haha :D Tykkebamse må nok gå av med døden snart - stakkar! Nathaniel har NO MERCY altså..han er vill! Hahaha

Monica Jensen sa...

hahaha..jeg MÅ jo det da.. Kan ikke ødelegge ryktet mitt (kremt) med slike usansynlige dumme skriveleifer! Trossalt!!

Hahaha..vi har en tykkebamse vi og.. han får foreløpig være i fred. Tror han nesten kjeder seg. Deres tykkebamse har i hvertfall en actionfull dag da ;)