søndag 7. februar 2010

Livet er en lek..

Let's play!

Teo er virkelig en drøm om dagen. Ja, han trasser og blir så rød i ansiktet sitt av sinne at det nesten ser ut som at han skal eksplodere - men sånn er det vel med alle andre 1 åringer også, eller hva??? Ja.. Så akkurat det er som før.. Men bortsett fra trassing og et blodrødt topplokk er han virkelig bare herlig! Han smiler (stort sett) hele dagen lang. Sover hele natten. Sovner uten noe tull. Vi legger han bare i sengen, sier natta, og enten velter han over på siden og sovner med en gang,ellers så ligger han å prater litt med bamsene sine før han velter over i fosterstilling.. Livet er en lek om dagen, med andre ord =)

Jeg skal ikke juge å si at det ikke har vært en stor utfordring til tider å være mamma til lille luring, for det har det absolutt vært, men nå om dagen har jeg virkelig ikke noe å klage over. Fortsetter det sånn som dette her så vil trolig de mørke ringene under øynene mine trekke seg tilbake,og de grå hårene vil bestemme seg for å drøy'n i et par år til.. Herlig, herlig!

Ellers så er dette min kveld. Jeg har endelig klart å overtale min kjære til å se "The proposal". Eirik grøsser av sånne filmer, og han grøsser hvertfall av Sandra Bullock.. Men i går kom vi over traileren til denne filmen,og da klarte faktisk Eirik å le av noe som skjedde, og dermed kunne han ikke lenger nekte for å se den. Jeg vant til slutt, oje! Best at den er bra, for ellers får jeg garantert høre det i lang lang tid...

I morgen starter en ny treningsuke. Jeg gleder meg. Har sykt dårlig samvittighet for alt jeg har dyttet i meg i helgen, så nå skal det bli godt å bevege litt på seg igjen. De stakkars beina mine vrenger seg ikke lenger i smerte, og er fit for fight!

"Jeg gleder meg til trening" er ikke ord som vanligvis kommer ut av min munn... Men jeg vil se resultater denne gangen. Jeg nekter å gi opp! =)

Ingen kommentarer: