søndag 14. februar 2010

Mammadalt; positivt eller negativt?

Teo har jo nå vært superduper mammadalt i en liten periode på 1år (...) ca. Det har til tider vært innmari slitsomt, for det har jo bare vært "mamma, mamma, mamma" til enhver tid, men så har det jo vært veeldig koselig også, da. Nå derimot er han ikke lenger like mammadalt. Ja,han er jo glad i mammaen sin, men nå er det minst like mye pappa, som mamma.. Det er jo forsåvidt bare positivt, men litt rart for mammaen hans som har vendt seg til å være favorittperson nr1 de siste 15 månedene ;)

Grunnen til at dette plutselig har snudd er jo trolig fordi han har begynt i barnehagen, og fordi han faktisk får bortimot like mye tid med pappaen sin som med mammaen sin i løpet av uken. Litt rart er det, men så varmer det hjertet mitt innmari å se hvor mye Teo ser opp til pappaen sin for tiden også. Så da må egoen i meg bare puste ut, og nyte at det har blitt litt mer nøytralt i heimen, om man kan kalle det det... =)

Min teori er at de fleste gutter / menn alltid er noen mammadalter innerst inne uansett - og min lille gutt er sikkert ikke et unntak der ;)

2 kommentarer:

JulieST sa...

Hei Monica! Jeg har utfordret deg på bloggen min, hadde vert koselig om du hadde tatt turen innom og tatt imot utfordringen :) Hilsen www.jst.blogg.no

Monica Jensen sa...

Så gøy :) Titter innom jeg :)