onsdag 10. februar 2010

Man kan jo ikke alltid være blid...

Teo vinker hadet når jeg leverer han i barnehagen, og han smiler fra øre til øre når jeg henter han. Jeg elsker at han har blitt en skikkelig barnehagegutt, og jeg ser at han trives. Han er blitt en av gutta, det er det ingen tvil om. Lille bebisen min har blitt så stor =)

Og så til det store poenget.. Han er jo så blid i barnehagen, så når det er på tide å komme seg hjem fra barnehagen har han som regel brukt opp glad-kvota si. Kan ha noe med at han er helt utslitt også, da.. Uansett, i dag da vi skulle trille hjem fra barnehagen var ALT galt.
Omsider kom vi oss hjem, og da var den store redningen en flaske melk og drømmehagen på DVD. Da viste det seg at det var litt igjen av glad-kvota. Han pekte som bare det på tv'n,mens han hoppet i sofaen av glede og lagde de morsomste lydene jeg noen gang har hørt. Hinkel pinkel er hans store helt, så du kan tro det var stas å se han igjen. Han ble så glad at han slo fjernkontrollen i hodet på seg selv gjentatte ganger mens han lo som bare det. Utrolig hvor lite som skal til for å glede de små. Så nå kan de bare drite i å sende Drømmehagen på TV om det er det de ønsker, for vi har en reddende engel i hus - nemlig DVDfilmen. Ikke gjør det noe at det kun er tre episoder på dvd'n heller, for alle episodene er uansett så og si like, så tviler på at Teo merker forskjellen ;) Alle hjerter gleder seg!

I går var forresten Teo og jeg på senteret å shoppet karneval kostyme (og drømmehagen DVD fordi han var så blid og rolig på senteret - premie=)). Gjett hva han skal være a? En ku! haha! Tipper han blir verdens søteste ku hvertfall! Han er jo veldig opptatt av dyr for tiden da, spesielt kuer, så jeg følte dette var midt i blinken for han! Det eneste jeg stusser over med dagens kostymer er at de ikke har luer med ører, de har luer med hele ansiktet på.. Altså, at hele ansiktet er oppå hodet til ungen. Det ser passe dumt ut, da!! Vel, tviler forsåvidt at den lua er på så fryktelig lenge uansett,så det trenger ikke akkurat å bli noe stort irritasjonsmoment for meg ;)

Ellers har vi hatt besøk av svigermor og svigermormor i kveld. Kjempe koselig. Vi har spist wok,og hatt kaffe og kaker til dessert. Åh, nå er kaka bortevekk, og dermed er verdens største fristelse borte. Halleluja!

Nå har klokken plutselig blitt mye, og jeg er utslitt. På tide å sove. God natta, tittere =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mats, broren til Henrik, ville være ku på sitt første karneval.. Det var da de først mistenkte at han kanskje kunne være litt annerledes.. :) Teo blir sikkert en søt ku, du får heller si Okse når Teo spør hva han var på sitt første karneval.. ;)

Christine.

Monica Jensen sa...

Ja,han er nok heller oksen Teo i stedet for kua Teo ;) hehe