onsdag 24. februar 2010

Meg og kakaokoppen

Hei tittere!
Jeg har hatt litt problemer med bloggen i dag, men nå har jeg byttet til gammelt redigeringsprogram, og da gikk det plutselig ;)

I dag har jeg en skikkelig slappe-av dag. Jeg går kanskje hjemme på dagtid, men det er leeenge siden jeg brukte dagen til å bare slappe av. Stort sett går det i levering i barnehage, trening, vasking, handling, for så og hente Teo igjen =)

I dag derimot er det meg-tid. Jeg koser meg med knekkebrød, kakao, unge mødre og one tree hill. Nok en trist episode er over, og nok engang hulket jeg meg i gjennom hele episoden. Dermed har jeg pådratt meg selv både hodepine og hovne øyne. Livet er hardt dere ;)

Ellers skal jeg på et lite jobbintervju i morgen. Eller, jeg skal til et vikarbyrå for en liten samtale. Kanskje det straks blir jobb på meg. Det var vel mest derfor jeg valgte å ha en meg-dag i dag. Jeg trenger en jobb,i likhet med de fleste andre, men jeg skal ikke lyve og si at det ikke blir rart. Jeg gruer meg. Jeg gruer meg til at Teo må ha lange dager i barnehagen, jeg gruer meg til å fungere blant voksne mennesker (man er i en egen liten boble når man går hjemme med barn), jeg gruer meg til å måtte prioritere husarbeid, trening, Eirik og Teo på kveldstid - de siste to månedene har jeg fått unna husarbeid og trening på dagtid,og dermed hatt bare Teo, Eirik og meg selv å konsentrere meg om på kveldstid. Det blir en helt ny hverdag for meg fremover mest sannsynlig, og selvfølgelig kommer det til å bli en utfordring. Etterhvert vil jeg nok vende meg til det,og få kabalen til å gå opp for det, men ingen tvil om at det vil bli tøft.. Penger må man ha!

Hvis jeg begynner å jobbe nå har jeg fortsatt en liten slant igjen av sluttpakke-pengene mine. Da har vi blitt enige om å bruke dem på en ferie, slik at vi har noe å se frem til,og glede oss til. Det tror jeg er viktig. Viktig for forholdet og viktig for seg selv - sånn at man lettere holder ut tøffe hverdager med mye stress og lite kos.

Det er nesten 2 år siden jeg jobbet sist.. 2 år! Jeg skal ikke lyve å si at det ikke er skummelt. Det er nemlig driiit skummelt! Men jeg tror jeg har godt av det, veldig godt av det =)

Nå skal jeg kose meg videre med kakaokoppen min. Hejdå!

10 kommentarer:

JulieST sa...

Håper du får deg en jobb:) Blir nok annerledes for deg ja... Men det går seg vel til :)
Jeg såg også one tree hill idag, uff så jeg grein, hehe! Dagens episoden var kjempetrist...! Nå fristet det jaggu med en kopp kakao! :)

Anonym sa...

Hvor ser du unge mødre?

Helene i tårnet sa...

Hei Monica! Kan jeg spørre om hvor du redigerer bildene dine? Jeg liker så godt de rammene du bruker :)

Monica Jensen sa...

Julie: Ja, jeg håper jo jeg også får jobb,selvom det blir litt rart :)

ja,uff.. jeg gråt som bare det.. elsker one tree hill.. lever meg LITT inn og da ;)

Monica Jensen sa...

Anonym: ser det på maxdome, nett-tv.

Monica Jensen sa...

Helene: Jeg har lastet ned picasa. Det gjør man gratis via google :)

Tina sa...

Håper jobben er rett rundt hjørnet nå, og det går nok veldig fint:-)

Jeg så også one tree hill idag, og tror ikke tårene sluttet å renne før det var slutt!
Ha en fin kveld ;)

Monica Jensen sa...

Tina: hehe,godt det er flere enn meg som gråter av OTH! :)

ja,det går nok bra. blir bare veldig veldig uvant til å begynne med :)

Lene J sa...

Lykke til med jobbsøking, Monica! Leter som bare det etter jobber selv, og det er ikke bare enkelt altså...

Monica Jensen sa...

Lene: Nei, det er vanskelig! Men melder man seg inn i alle mulige vikarbyråer får man til slutt napp :)

lykke til til deg og :)