mandag 22. februar 2010

Minishopping!

Ja,i dag var jeg på minishopping. Jeg kaller det det,for jeg hadde Teo på armen og løp inn i et par butikker før vi løp ut av senteret igjen. Senteret er ikke gøy!

Jeg forelsket meg sånn i genseren jeg fikk av Teo og Eirik på morsdag. Den er fin i fargene, formen på den er kjempe fin til min kropp (skjuler magen=)), og ja..Jeg er rett og slett kjempe fornøyd.. Så jeg måtte ha én til! Da jeg kom dit så jeg at det var "kjøp 3 betal for 2". Jeg kunne jo ikke la den muligheten gli forbi, så jeg gikk ut av Cubus med tre nye gensere. Hurra!
På vei ut av senteret løp vi forbi blomsterbutikken. Og der ser jeg en nydelig hjerteformet blomst stå og titte på meg. Den var så søt, og i tillegg på tilbud a gitt. Den ble med meg hjem,for å si det sånn. Håper den overlever her hos oss!
Så det, i tillegg til nye briller, var månedens shopping. Uten jobb føler jeg egentlig ikke at jeg kan unne meg noen nye klær i det hele tatt, men nå skal jeg si at jeg kjøper sjelden meg nye klær - og dessverre er det sånn at skal man få litt alrighte klær til sommeren må man nesten begynne å titte snart! Hater at det er så mye fint i butikkene nå som jeg ikke har jobb =(

Nå skal treningsklærne på,og jeg skal til Jimu. Jeg er dødelig trøtt i kveld, men får håpe jeg våkner etter 10 minutter på tredemølla...Goood kveld! =)

PS: Flere som er klare for en date med Robert Buckley i kveld? For det "forty ett eller annet" programmet går vel i kveld og...? I hope! Åååånei, ser jo nå at det ikke går (var det bare en film?).. Buhu!

Ingen kommentarer: