mandag 1. februar 2010

Morgenstund har gull i munn

Og i dag kan jeg faktisk være enig i det, og det skjer ikke hver dag for å si det sånn. Teo er i strålende humør,og har faktisk gitt mammaen sin tid til å sminke seg OG kle på seg uten at han har hengt i beina mine å sagt "eh eh eh eh" på en skikkelig irriterende måte. Med andre ord; vi får masse ut av dagen, for da er plutselig jeg ferdig og klar på 20 minutter i stedet for 4 timer og 50 minutter!

Nå koser vi oss med lunsj. Teo har funnet ut at det kommer en artig "slurpe" lyd om han skraper masse skinkeost av brødskiven sin med fingeren for deretter å skvise det inn i øret. Altså.. Han er ikke alltid den skarpeste kniven i skuffen, men etterhvert håper jeg at han lærer. Jeg har i hvertfall lært at det er ikke bare bare å få skinkeost ut av øra på en liten 1åring som ikke vil sitte stille i det hele tatt. Good times!

Straks skal vi ut på en liten tur,og deretter må vi videre til Ski for å skaffe nye astmamedisiner til Teo. Det piper.. eller.. det uler i brystet hans nå om dagen. Jeg gleder meg veldig til våren kommer og ulingen forhåpentligvis forsvinner, i likhet med de to snørrfossene ut av nesa hans som seriøst kan sammenlignes en hel del med Niagara Falls! Hvordan klarer en liten gutt å produsere mye snørr?? Nå koser han seg med yoghurt,og jeg ser at det bare blander seg til en fin artig miks under nesa hans. Hadde han ikke vært min sønn hadde dette vært på grensen til ekkelt!

Ok.. Nå må det tiltak til.. Jeg henter våtserviettene!

Ingen kommentarer: