søndag 28. februar 2010

Nye klær!

Greit å ha en mormor som jobber i et klesfirma. Teo fikk nemlig en stor bærepose med mange nye klær i går. Vi tittet på klærne i dag og prøvde litt av hvert. Teo forelsket seg helt i den ene lua. Den var kul den. Da gikk det i high five og yeeeaaah i en halvtime før han ble lei og fant noe annet å drive med..
Ellers er det en rolig søndag her hjemme foreløpig. Teo sover ute i vogna si nå. Etter han hadde sovnet satte jeg meg ute på terrassen og bare nøyt den friske lufta,og ikke minst stillheten. Det var så stille at jeg kunne høre en hakkespett lang inni skogen. Jeg elsker denne stillheten. På langhus var det bråk fra morgen til kveld, noe som var fryktelig slitsomt. Så igjen, jeg elsker å bo her =)

Ingen planer for dagen. Må finne på noe. Å være hjemme hele dagen lang med lillemann er en stor utfordring, så det blir uaktuelt. Egentlig vil jeg dra han med meg inn til Oslo å tusle rundt i gatene og se på livet, men det blir det vel ikke noe av - i dag heller.. Hva gjør du på en søndag?

2 kommentarer:

JulieST sa...

Så søt han var med luen :)
Denne søndagen har jeg og mamma gått lang skitur. Skikkelig fint vær her!

Monica Jensen sa...

Så deilig :) Vi har vært på langtur med vogn. Var ikke bare bare :)

god kveld til deg :)