lørdag 13. februar 2010

Opp og hopp!

I dag da Teo våknet klokken 7 måtte Eirik bare sparke meg ut av sengen 3 ganger, i motsetning til de vanlige 7. Jeg var med andre ord unormalt opplagt så tidlig på morgenen. Allikevel klarte jeg til slutt å sjarmere han i senk, slik at han spratt opp og skiftet dagens første bleie. De 2 minuttene ekstra i senga var gull verdt!

Ellers har morgenen våres bestått av å bade (vi bæsjet ikke i vannet i dag - kryss i taket!), tisse utover gulvet i stua OG gni det rundt, spise knekkebrød og nå koser vi oss med desserten vår: druer! Good times! Snart skal vi gjøre oss klare for dagens aktiviteter, vekke pappa med en kopp kaffe og dra videre til lekeland. Jeg er sikker på at jeg gleder meg mest av alle sammen - true story!

Jo, må fortelle en superviktig ting. Vi driver å lærer Teo å holde seg for munn når han hoster. Han har nesten skjønt greia. Når han hoster nå holder han seg inni munn. Og så når det kommer til den snørra - den er der for å si det sånn. Av og til glimter han til å forstår hvordan man snyter seg selv. Det han derimot ikke husker på da er å hente noe å snyte seg i, så han gjør det like så greit i hånda for så å kline det på min nye sofa!

Jaja, og ellers skal vi ha barnevakt i noen timer i kveld, og da skal vi ut å feire Pernille sine 20 år med middag og kino. Det skal bli deilig, det. En finfin dag fra morgen til kveld med andre ord!! =)

PS: er du innom å titter - legg gjerne igjen en kommentar til meg, slik at jeg vet hvem du er. Takk takk <3

10 kommentarer:

Helene sa...

Herlige bilder av en meget morgenblid mamma! :)

Jeg skjønner godt at du gleder deg til playdaten jeg! Vi bruker å dra vi også, og vi mødrene har det skikkelig moro på trampolina, klatreslottet og ballrommet.

Kos dere i dag.

Anonym sa...

Heihei! Jeg heter Tonje og jeg er/var "nesten-kusina" til Eirik og Christine og Pernille da vi var små. Det vil si at jeg er kusina til Tommy og Torstein på Eirik sin farsside. Vi var mye sammen når vi var små så det er göy å fölge med litt på dere! Teo er helt nydelig! :) Takk for at du skriver en så koselig blogg man kan fölge med på! Hils Eirik masse fra meg!

Monica Jensen sa...

Hei Tonje! så gøy at du leser her inne da :) Hvordan kom du over denne bloggen? Skal vise kommentaren din til Eirik så snart han våkner :)

Ha en fortsatt kjempe fin helg! :)

Monica Jensen sa...

Helene: Takk for det ;)

Ja,det skal bli morro. Gleder meg masse,hihi :)

Dere får kose dere dere også - og nyte barnefri i kveld :)

ADHDmamma sa...

Du har en av de søteste guttene noensinne altså!

Jeg må bare le når jeg leser morgenhistorien din og koser meg, og innser at for 2 år siden ville jeg ikke fattet den virkelige sjarmen i slike morgener... Alt annet enn å sove lenge var noe tull, men nå?

Vi er jo heldige som får kose oss med så herlige unger, selv om de tisser og bæsjer både her og der til tider haha

(Undrende85 på forumet)

JulieST sa...

Du skriver så morsomt :D Hehe! Kjekt med tiss på gulvet og snørr på sofaen.. Håper du får en fin dag idag! :D Klem!

Monica Jensen sa...

Hei undrende :) for en koselig kommentar. Jeg sier meg selvfølgelig enig. hehe :D

Ja, det er helt sprøtt hvordan man gleder seg over de små tingene igjen nå som man selv har blitt mamma. Skal ikke juge å si jeg ikke er trøtt på morgenen, men jeg våkner fort når jeg for eksempel ser han "maler" stuegulvet med urin ;)

Ha en fortsatt fin helg!! :)

Monica Jensen sa...

Julie: Takk for det. Som blogger er jo det en utrolig hyggelig kommentar å få,så nå ble jeg glad :)

Jada, her i huset skal man ikke være redd for kroppsvæsker for å si det sånn :P

Ha en fin dag du også :) Klem

Anonym sa...

Hehe .. snoka litt da vettu! :) Skjönte jo at du var sammen med Eirik via Christine på Facebook også mötte jeg jo alle de i en begravelse nylig så da er det jo koselig å holde seg litt oppdatert! :) Keep writing - skjönner at du har så mange lesere for det er virkelig mye positiv energi på denne bloggen! :)

Tonje

Monica Jensen sa...

Tonje: Hehe, litt snoking er lov :D

Tusen takk for nok en hyggelig kommentar. Av og til tenker; hvorfor leser noen i det hele tatt bloggen MIN? Men tydeligvis er det flere som finner den interessant,og det er jo veldig morsomt :)

Jeg skal forresten hilse tilbake fra Eirik :) Ha en fin dag!