fredag 19. februar 2010

Oppe og ikke gråter ;)

Hei tittere! I dag er livet litt bedre, og jeg ser ikke så håpløst på alt. Det ordner seg, på en eller annen måte. Hvem vet? Kanskje jeg faktisk får napp hos en av de 1000 firmaene jeg sendte ut søknad til i går. La oss krysse fingrene!

Ellers er dette pappapermisjonsdag, men siden Eirik måtte fikse et par småting koser Teo og jeg oss i stedet. Vi skal straks av gårde til Ski. Skal kjøpe en liten ting til tremenningen til Teo og så skal vi kose oss med iiiskrem. Mmmm.. Deretter skal vi møte pappa Eirik å muligens dra videre til Moss for å besøke kusina til Eirik og tremenningene til Teo. Koselig koselig! =)

I kveld skal jeg på jentekveld hos Veronica med Linda. Det blir hyggelig. Er jo mye sammen med venninner, men det er noe helt annet på kveldstid etter ungene er i seng. Da kan vi dænse på bordene og bli crazy mama's. Haha! Neida,vi skal kose oss med reker (om man kan få tak i det nå?) og kanskje litt hvitvin =)

I dag bruker jeg genseren som jeg fikk av min kjære sønn (og samboer) på morsdag. Den får meg i sommerhumør. Synd været ute er langt fra sol og sommer. Nå snør det faktisk sidelengs ute - så "koselig"! Meeen, vi får holde motet oppe,for det går raskt mot sommer nå =)
Ha en fin dag!!! =)

2 kommentarer:

JulieST sa...

Den genseren kledde du kjempegodt! Har lyst på sånn selv, men de har jo i flere farger så klarer ikke bestemme meg helt... Håper du snart får deg en jobb, skal ikke være lett! Søker etter jobb selv også :P

Monica Jensen sa...

takk :) ja,jeg vil ha den i alle farger, hehe :)

nei,uff..det er et slit altså. håper vi får noe snart begge to :)