torsdag 25. februar 2010

På tide med noe nytt?

I stad sto Eirik på vaskerommet å hengte opp vask. Plutselig slenger han en liten g-streng rundt på fingeren sin, for så og se på meg, og spørre: "Du skal ikke vurdere å kjøpe noe nytt undertøy a?" Han hadde nemlig lagt merke til der han sto og gjorde mannfolk-jobben sin at samtlige av mine truser var så slitte at det var hull i dem. Digg!

Da prøvde jeg å komme på sist jeg kjøpte nytt undertøy. Det er faktisk så lenge siden at det er flaut å skrive det her ;) Så i dag har jeg fått kjøpt meg litt nytt undertøy. Et par bh'er i str elefant og fire g-strenger i str mus (høhø - jeg er morsom!).

Når Eirik påpekte at jeg trengte nytt undertøy kom jeg til å tenke på sist han kjøpe seg noen nye klær. Han er en typisk mann, han hater shopping. Det vil si at han kjøper seg ikke klær. Heldigvis for han kom jeg over en drit kul flanellskjorte som var på tilbud, så i dag fikk Eirik også en ny ting i sin garderobe. Han ble ganske så barsk! =)

Du lurer kanskje på hvordan det gikk hos vikarbyrået? Jeg tror jeg gjorde det veldig bra. Hun virket i hvertfall veldig fornøyd. Kontorjobbene har begynt å strømme på,så hun sa at hun garantert kunne finne en jobb til meg - kanskje ikke i morgen,men snart.. Litt færre kilo hengende over mine skuldre nå kjenner jeg! =) Ellers sjekket jeg mailen min nå,og ser jaggu at jeg har blitt innkalt til intervju som regnskapsmedarbeider også. Det ordner seg tydeligvis for snille jenter! Er i hvertfall ett skritt i riktig retning når man blir innkalt til intervju ;)

Nå er det barnetv-kos med verdens beste sønn, før det er tid for legging om en halvtimes tid. Tudelu!

4 kommentarer:

Lene J sa...

Hvilket vikarbyrå var du hos? :)

Monica Jensen sa...

proffit mener jeg det heter :)

C sa...

Lykke til på intervjuet ditt rett utenfor Oslo! :)

Monica Jensen sa...

Det er ikke rett utenfor Oslo, men takk for det :D

Eirik jobber i Oslo,så jeg vil jobbe nærmest mulig der vi bor,slik at jeg ikke er så langt unna barnehagen om det skulle være noe :)