tirsdag 16. februar 2010

PMS trollet!!

Herregud, hvor skal jeg starte? Ok, prøver meg på begynnelsen.... Da Teo våknet i dag var han sur fra første sekund. Han var tydeligvis fortsatt rimelig trøtt, selvom han våknet av seg selv, frivillig.. Når Teo våkner med feil fot er alt galt, og det beviste han nok engang!

Han ville ikke sove. Han ville ikke drikke melk. Han ville ikke bade. Han ville ikke dusje. Han ville hvertfall ikke ta på bleie. Han ville ikke kle på seg. Han ville ikke spise.. Ja, jeg kan fortsette i det uendelige.. Han ville ingenting!

Jeg var faktisk på nippet til å klikke fullstendig, og måtte i et lite øyeblikk låse meg selv inne på rommet å telle til 1000. Da jeg hadde samlet nye krefter gikk jeg mot kjøkkenet med et smil, og tenkte; "Dette klarer du, Monica!" Og hva ser jeg? Joda, lille luring hadde fått tak i makaroni boksen,og tilfeldigvis kastet makaroni rundt på hele kjøkkenet. Det er i sånne stunder jeg spør meg selv: "Hvorfor i helvete har vi makaroni???"

PMS troll som jeg er om dagen gjorde jeg selvfølgelig det eneste riktige - Jeg ringte Eirik å kjeftet på han! Der fikk jeg ikke mye respons, annet enn at han la på telefonen og sendte meg en melding hvor han så fint skrev: "Ring meg når du er klar for å gjøre noe annet enn å syte!" Ok... Da tenkte jeg jo selvfølgelig at han var en stor dust, men nå i ettertid ser jeg at det kanskje var litt feil å gi han skylden for alt som skjedde her hjemme mens han var på jobb.. Så nå har jeg sendt han en litt hyggeligere SMS: "Innskild!" Foreløpig har jeg ikke fått svar. Merkelig det!

Da jeg leverte Teo i barnehagen var han smørblid. Bør jeg ta hintet? Liker ikke bebisen min meg lengere? Da kunne jeg selvsagt ikke kose nok på han, for da smilte han jo og var verdens nydeligste igjen!

Uff..Denne drittdagen skal feires med kake og kaffe hos Veronica (det er lov på drittdager,tenk!), straks etter jeg har levert noen papirer hos NAV. Skummelt å i det hele tatt bevege seg inn på NAV når man er et PMS troll, men men.. Jeg kan jo faktisk finne på å spytte på dem.. Ønsk meg lykke til!

3 kommentarer:

Tonje sa...

Håper dagen din ble bedre etterhvert!
Og om du spyttet inne på Nav, så håper jeg du spyttet nok for oss alle, haha! :p

Monica Jensen sa...

hehee..dagen ble MYE bedre :)

klarte å la være å spytte, selvom jeg ikke akkurat var miss sunshine når jeg var der inne ;)

Mrs.J sa...

hahah.. håper du spyttet nok for oss alle. Nav skulle hatt seg en real omgang med ris alle sammen!! Jeg gikk ut i permsisjon 31 des og idag faktisk, når sønnen min er 1 mnd gammel fikk jeg svar fra nav på søknaden om foreldrepengene mine. Litt i seneste laget kan du si.. menmen pengene er på konto og det er det viktigste.. :)