tirsdag 9. februar 2010

Shit..

Den derre verdens beste sjokoladekake ER faktisk verdens beste sjokoladekake. Jeg har vært flink...frem til nå, med å avstå fra denne kaken. Kun presset i meg en liten bit hvis det har vært riktig anledning,for så og gå i ekstra bratt oppoverbakke på Jimu samme kvelden. I dag derimot var det noe som skjedde med meg..

Jeg skulle starte på husarbeidet da jeg plutselig, mot min vilje, ble dratt mot sengen. Jeg ble tvunget til å ta en 10 minutters dupp. Jeg satte selvsagt på klokken, for ikke 10 ville hester engang skulle få meg til å sove lenger enn 10 minutter. 2,5 time (!) senere våknet jeg. Den derre forbanna klokka sto selvsagt på lydløst, og hadde ringt gjentatte ganger. Husarbeidet var ikke gjort, håret mitt så ut som et kråkereir og jeg hadde plutselig vanvittig dårlig tid. Jeg satte på turbofarten og shinet det ene rommet etter det andre..helt til jeg kom til kjøkkenet!

Forsiktig tittet jeg inn i fryseren...mot min vilje,selvsagt! Der lå kaka, god og kald. Det tar jo hundre år før et kakestykke tiner,så jeg kunne like så greit bare glemme det. Men før jeg visste ordet av det hadde kaken kastet seg selv inn i mikroen, og piiip piiip sa det...ferdig! Da måtte jeg jo smake på den. Kunne jo ikke bare la den ligge der å bli mikrohard. Seriøst, den smeltet på tunga mi, det er den mest fantastiske smaken jeg noen gang har kjent. Før jeg visste ordet av det hadde jeg ikke spist bare ett kakestykke,men to..og omtrent på god vei mot mitt tredje, helt til bloggen reddet meg! Flaks!

Nå tør jeg ikke bevege meg inn på kjøkkenet igjen. Nå er det rett i dusjen og rett bort til barnehagen. Jeg skal gå i fort gange. Nærmest hoppe bort til barnehagen. Det at jeg valgte å ikke trene i dag tidlig irriterer meg nå - hvertfall med tanke på at Eirik skal bort i kveld, så jeg får ikke trent da heller. Dobbeltime på Jimu i morra it is!

Vil noen komme hit å spise opp sjokoladekaka mi? Den er seriøst verdens beste! Vent litt..svigermor og svigermormor kommer hit i morgen. De er fine ofre når det kommer til denne kaka. Jeg skal fore dem som bare det. Flaks! =)

*sYkt lyst på et kakestykke til*

Jeg må være verdens flinkeste kakebaker. Denne kaka slår både mamma OG tanta mi sin en laaaang gang (innskild)! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Må jo være lov å unne seg litt avogtil! :-D
Jeg tenker hvertfall det (kanskje litt for ofte)..

Kan du legge ut kakeoppskriften?:)

Monica Jensen sa...

Ja,det er lov det.. men jeg burde stoppe litt før enn hva jeg gjør ;)

Kakeoppskriften finner du litt lenger ned på siden. Bare bla deg litt nedover her. Linken med oppskriften er merket med blå skrift :)