mandag 1. februar 2010

Sjokoladekake og trening

For en god stund siden la jeg ut oppskrift på verdens beste sjokoladekake. Dette var egentlig før jeg hadde smakt den selv. Eller, for å si det sånn; jeg har enda ikke smakt den! Men i kveld skal jeg på butikken å kjøpe inn ingredienser og i morgen skal det bakes. Jeg får helt vann i munn når jeg tenker på det. Best at den lever opp til ryktene!
Jeg har jo begynt et nytt og sunnere liv, men glad i mat som jeg er klarer jeg ikke å holde meg unna alt av "fyfy" mat. Så jeg har funnet ut at det er lov å kose seg så lenge man trener. Og trene dét gjør jeg, eller jeg begynner for fult i kveld. Etterpå skal jeg melde meg inn på Jimu, og starter med min første ordentlige beinøkt! Motivasjonen min er som mange andre sin; bikinisesongen! Jeg nekter å gå på stranden i sommer å bli mer eller mindre kvalm fordi jeg føler meg så uvel i bikini - for sånn hadde jeg det nemlig i fjor,og det var ikke mye gøy! Jeg prøvde å si til meg selv "Jeg har jo født et barn,for bare..eh..8mnd siden, så jeg har en god unnskyldning for å være slapp både her og der!" Like etterpå kom det selvfølgelig struttende forbi en mor med en enda yngre unge på armen, med en kropp jeg bare kunne drømt om. Da følte jeg fort at unnskyldningen min for slappe-kroppen ikke var god allikevel!

Og så må jeg avslutte med å beklage for mye mobilblogging i det siste. Har bare vært så tiltak å ta frem dataen og overøre bilder de siste dagene. Kan ha noe med at speilrefleksen er utladet, og jeg har ikke ladet det opp, og tar dermed bilder med mitt lusne mobilkamera,og da er det selvsagt lettere å bare sende en mms inn til blogger.. Jaja, skjerpings skal det bli! =) Nå er det dinner-time! Tudelu!

4 kommentarer:

Tonje sa...

Håper kaken lever opp til forventningene! Jeg synes den er kjempe god, hehe!

vibeke sa...

Den så fantastisk god ut. Her lyst på den kaka der enn knekkebrødene mine!

Monica Jensen sa...

ja,jeg sikler jeg når jeg ser det bildet... Knekkebrød er jo godt det og da :)

Monica Jensen sa...

Tonje, det håper jeg også :D