fredag 5. februar 2010

Skjønner ikke hvorfor jeg gidder!

I går brukte jeg hele kvelden min på en konkurranse som jeg garantert ikke kommer til å vinne uansett. Den gikk ut på å melde seg på,for så og sende konkurransen videre, og om du (eller en av dine venner) vinner,får du et reisegavekort på 25 000kroner. Hurra! Jeg brukte selvsagt hele kvelden min på dette, og videresendte den til ca 1000 av mine nærmeste venner...

Jeg har aldri vunnet i hele mitt liv. Ikke ubrukelige drittgaver har jeg vunnet engang! Så jeg ser heller på kampen som tapt allerede!

Men jeg skal innrømme at det hadde vært utrolig deilig å reist til sydligere strøk nå. Nesten så jeg vurderer å ta en hopp-på-tur nå, kun Teo og meg. Kanskje litt skummelt å reise alene, men vi skulle nok klart oss helt fint, så lenge vi hadde hatt et greit hotell og oppholde seg på. Behovet for å rømme litt bort fra virkeligheten kjenner jeg presser på littegrann i dag. Jeg vil se sønnen min kose seg i vannet, jeg vil leke med han i sanden,og jeg vil ha sol på den alt for hvite kroppen min!

En hyttetur hadde i og for seg ikke vært så dumt det heller når jeg tenker meg om....

Jaja, en annen dag, kanskje!

Ingen kommentarer: