torsdag 18. februar 2010

Slapp jente..

I kveld er jeg helt pumpa. Jeg orker så vidt å prate, noe som betyr at jeg er veldig sliten. Det verker i hele kroppen min, spesielt i rygg og bein. Straks skal jeg tappe vann i badekaret å boble meg vekk litt. Kroppen min trenger litt pleie nå kjenner jeg!

På sånne dager som dette frister det selvsagt med sjokolade, potetgull og brus. Bare fordi jeg synes synd på meg selv. Denne gangen skal jeg klare å styre meg, da. Har ikke noe slikt i hus,og jeg orker ikke gå ut av døra - det er vel heller der det ligger.

Hodet og tankene mine jobber for fullt om dagen. Bekymrer meg masse med tanke på jobb og diverse annet. Det tar skikkelig på,og gjør slik at jeg blir enda mer sliten. Jeg liker å ha kontroll over livet mitt, og for første gang på lenge føler jeg at jeg har null kontroll. Det er ganske skummelt! Hjelp!

Så i kveld er jeg i skikkelig "åh-så-synd-det-er-på-meg" humør..

Livet er det som skjer deg mens du legger andre planer! Benjamin Franklin

4 kommentarer:

BENTE sa...

Skjønner akkurat hva du mener! Hadde jobb på matbutikk før jeg fikk Karina, og nå har jeg begynt på igjen, men bare litt. Er jo ikke en jobb jeg vil ha for resten av livet. Men jobber vokser ikke akkurat på trær. Så tror jeg skal begynne på skole til høsten, deltid. I tillegg til deltidsjobb. Du kunne ikke tenke deg det da?
Humøret ditt blir helt sikkert bedre til i morgen, og alt løser seg til slutt:) Men kjenner til den følelsen du har nå ja:/

Anonym sa...

Skulle foreslå det samme. Du har ikke tenkt på å få deg en utdannelse? Er jo ingen hemmelighet at det er vanskelig å få jobb i Norge uten utdannelse.
Det eneste man får er vel butikkjobber som Rema 1000 eller lignende, eller vaskejobber..+ noen til... men noe kontorjobb kan du nok ikke forvente deg uten sekretærutdannelse eller annen utdannelse.

Monica Jensen sa...

kontorjobb kan man fint få uten utdannelse.. jeg har selv jobbet som kontormedarbeider tidligere, i nesten 2 år :)

men ja.. utdannelse hadde sikkert vært greit det.. men er et par ting som må legges til rette først...

Lykkemamma.com sa...

Det eneste som er kjipt nå er at tidene har forandret seg drastisk siden du fikk kontorjobb. Det er vel minst 3 år siden? Arbeidsledigheten er mye større nå. Dessverre.. Og da settes de med utdannelse først.

Men, ting løser seg søta , jeg lover! :-)
Ps. Skal høre med han derre kjærsten når han jobber sent til uken jeg, så kommer jeg på besøk med lunch!