tirsdag 16. februar 2010

Som mor så sønn??

Teo er unormalt opptatt av rydding og støvsuging med tanke på at han er 1 år OG gutt. Jeg jubler jo selvfølgelig over hvor flink han er, men stusser litt på det også - for det virker som det er hans store favoritthobby. Godt han har arvet noe etter sin mor da =)

I stad da vi kom hjem fra barnehagen tenkte jeg vi kunne tegne litt. Vel, det endte med at jeg tegnet, og Teo konstant ryddet opp fargeblyantene jeg hadde brukt. Han slår jo faren sin en lang gang når det kommer til rydding allerede..
Og for å ikke snakke om støvsuging. Er voksen-støvsugeren fremme driver han med den hele tiden. Men hvis den er pakket bort har han sin egen lille støvsuger. Han har tidligere vært redd den, for den lager psycho lyder som til og med kan skremme en full sjørøver.. Men nå som han har blitt så opphengt i rengjøring, ja, da er den støvsugeren hans beste venn! Litt stusselig?
Og til slutt vil jeg vise at det er ikke bare rengjøring denne gutten har å by på.. Han er også usedvanlig fotogen. Husets nye modell? Spørs om han har tålmodighet til det..
Søt er han i hvertfall =)

Og stusser du på den rosa pysjen litt lenger opp? Her i huset er det ikke jente-og guttefarger. Man bruker det man har ;)

10 kommentarer:

Tonje sa...

HIhi, Sebastian er også veldig opptatt av husarbeid, men her har han det ikke etter sin mor ;)
Hvilket program redigerer du bilder med nå? :)

Monica Jensen sa...

oi,har du et mannfolk som liker husarbeid du a? heldige deg :)

jeg redigerer med picasa. kan laste det ned gratis via google :)

Tonje sa...

Liker og liker, han er bare mer effektiv enn meg :p hehe!

Åkei, da skal jeg prøve det :D

Monica Jensen sa...

ja,gjør det :) jeg leker meg hvertfall mye med det om dagen - morro :)

Tonje sa...

Etter å ha fått det sånn du vil ha det, blogger du det rett fra picasa da? eller har du en lur måte å få det over i mapper på? :)

Monica Jensen sa...

jeg går på fil og trykker lagre..da legger det seg automatisk i en mappe som heter picasa under "bilder" :) og så blogger jeg på vanlig måte :)

Drea sa...

Så nydelig han er! :D

Monica Jensen sa...

enig, hehe.. tusen takk :)

bittelillemille sa...

om bare albert hadde vist de samme tendensene t rydding..! herlige teo:-) Her e d Albert som ikke har ro i baken og herjer, mens storebroren ligner litt på teo... kanskje en førstemann-ting dette?:-)kjekt å følge med på deg og teo!føler liksom ennå albert er litt baby,liker å holde på den følelsen... de vokser altfor fort disse herlige sjarmtrollene våre!

Monica Jensen sa...

uff,ja,da vokser alt for fort. Føler Teo har gått fra å være baby til gutt sånn plutselig nå. Veldig morro og veldig deilig,men samtidig vemodig :)

Synes denne alderen er så fantastisk jeg, han gjør så mye rart hele tiden :D

ha en fin dag, bittelillemille :) guttene dine er kjempe nydelige!