torsdag 4. februar 2010

Store problemer med å gå!

Denne treningen tar på for de stakkars beina mine. Jeg er så støl at jeg har store problemer med å gå. Dagens trening var en utfordring med andre ord, men guud så deilig det er når man er ferdig. For første gang på veldig lenge er jeg faktisk litt stolt av meg selv. Jeg liker den følelsen!

I kveld er det ut på tur,og i morgen er det en liten kondisjonsøkt før jeg tar helg / fri med gutta mine. Deilig! Eneste jeg angrer på er at jeg ikke begynte med dette for et halvt år siden.. Men igjen,da var ikke motivasjonen på plass,så da hadde jeg kanskje holdt ut én uke!

Denne helgen skal vi kose oss med masse god mat. I morgen skal vi ut å spise middag på den nye indiske restauranten i Ski (vi tar med oss Teo om vi ikke får barnevakt=)),og på lørdag skal vi på middag hos pappa. Det blir koselig. Selvom jeg går hjemme setter jeg også ekstra pris på helg. Det betyr; mer tid med Eirik, mer kvalitetstid som familie, dra på besøk / ha besøk, unne oss god mat og drikke, sove lenge(r) ene dagen. Deilig <3

Vel, nå må husmora legge fra seg dataen, stress-shine leiligheten, dusje den svette kroppen min og løpe opp i barnehagen for å hente Teo'n min. Han var litt sur i dag tidlig, så håper det gikk over når han kom i barnehagen slik at han har hatt nok en fin dag der. Tenk at jeg har en barnehagegutt. En liten 1åring. Sprøtt. Jeg ble jo mamma i går =)

Ingen kommentarer: