lørdag 20. februar 2010

Søvnløs natt

Dette har vært en lang natt. Etter at jeg hadde fått en times søvn våknet lille gutten min. Han gråt så sårt og hadde det ikke bra. De gangene han våkner og bare tuller og leker seg, da er jeg så trøtt at jeg nesten dør på meg, mens de gangene han våkner fordi han er plaget, da kommer en ekstra energi. En ekstra energi som gjør slik at jeg kan holde ut hele natten uten søvn om jeg må, så lenge Teo har det bra. I natt var en sånn natt..

Han våknet og gråt med en utrolig sår gråt. Ingen stillinger var gode, alt gjorde vondt. Jeg ga han fort en rumperakket,for synes ikke at han trenger å ha unødvendig vondt når smertestillende eksisterer. Etter det la jeg meg i sengen med han for å kose, han hylte som bare det. Jeg forsto raskt at det var ørene. Så jeg gikk rundt å bar han over skulderen min,og satt lenge og koste i sengen med han liggende/sittende lent mot brystet mitt. Etter noen timer sovnet han, på brystet mitt. Resten av natten (det lille som var igjen..) satt jeg i sengen å sov med han oppå meg. Synes så synd på han. Ørebetennelse er helt forferdelig!

Nå ligger jeg her i sengen og skal prøve å få meg et par timer på øyet. Teo sover søtt i vognen sin, enn så lenge. Blir nok en tur til udugelige legevakta i dag! Stakkars gutten min...

2 kommentarer:

JulieST sa...

Uff, stakkars! Håper han blir bedre iløpet av dagen!

Monica Jensen sa...

takk for det :) det håper jeg også :) foreløpig bare sover han og sover..tar på å være syk, stakkars :(