tirsdag 9. februar 2010

Tårene renner

De som kjenner meg vet at det er ikke så mye som skal til før tårene renner. Jeg kan tenke på noe spesielt, høre om en fødsel, vite at noen jeg kjenner er lei meg, eller se en film som rører meg på en eller annen måte - da kommer tårene med en gang. Jeg kan faktisk se en komedie, og tårene kan trille som bare det.

Da jeg var liten hulket jeg meg gjennom Lassie mang en gang. Og så jeg "My girl" måtte man omtrent plassere badekaret foran meg for å ikke lage overforsvømmelse i stua. Sånn har jeg alltid vært. Nå som jeg er 22 år har det forsatt ikke endret seg. Jeg kan fortsette gråte høylytt av ting som de fleste andre klarer å se på, uten å ty til hulking, tårer og snørr. I kveld så jeg den nyeste episode av One tree Hill. Jeg kjente tårene presset på,men jeg klarte (som vanlig) ikke å kjempe i mot. Godt at Eirik er i verkstedet og Teo sover, for dagens episode av OTH resulterte i rennende maskara og hulking på høyt nivå.
Jeg tror jeg er allergisk mot gråting.. Altså, at andre mennesker gråter. For ser jeg en tåre i en øyekrok presser det på som bare det i øynene mine også. Av og til kan det faktisk være på grensen til slitsomt, eller flaut for den saks skyld. Men hei, det er da ikke ulovlig å vise litt følelser - heldigvis =)

10 kommentarer:

ღ Marlen ღ sa...

Å hjelpes, jeg har ikke sett på maaange uker.Nå må jeg forte meg å se alle skjønner jeg...

Monica Jensen sa...

mange fine episoder du har gått glipp av da, ja :)

Cecilie sa...

Hahaha, ja jeg skal innrømme at jeg måtte le litt selv...seriøst liksom, VG-nytt så det holder!

OG SERIØST, jeg er akkurat som deg, jeg grier av INGENTING. Det er jo direkte skummelt å gå ut esten, for plutselig kan jeg se noe trist og tårene bare spruter.....ser jo ikke helt...friskt..ut. For ikkke å snakkkkkker(hehe) om såpeserier, HVEM GRIER AV DEM? ah..me.

Tina sa...

Jeg er lik som deg der! Går ikke en episode uten at jeg er blank i øyene! Men som du sa, det må jo være lov å vise litt følelser. Jeg skal laste ned den nyeste episoden av oth idag, gleeder meg! :)

JulieST sa...

Oi, tror jeg må se den episoden idag. Lurer sånn på hva som skjer!!

Monica Jensen sa...

Haha, jenter..godt å høre at jeg ikke er den eneste :) Det er vel en jente-greie? Ikke ofte jeg ser gutter grine av "the proposal" for eksempel... :) eller "i gode og onde dager" for den saks skyld..UFF!

Anonym sa...

gjhvilken sesong er OTH på nå?

Monica Jensen sa...

sesong 7 :)

Edel sa...

Hvor laster du ned episodene? :) Helt blank ;)

Monica Jensen sa...

man kan laste de ned på piratebay,men man kan også se episodene på nettet uten å laste ned. google det :)