mandag 15. februar 2010

Trening og shopping

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en hard treningsøkt med Veronica. Rumpe og lår har fått kjørt seg, og jeg er klissvåt på ryggen. Deilig å virkelig slite seg ut, for da blir man så stolt av seg selv etterpå =)

Så i dag har jeg unnet meg én ny ting, bare fordi jeg er så flink. Jeg har kjøpt meg en topp/kjole på Hennes&Mauritz. Jeg har prøvd den i butikken,og den satt kjempe fint på, så nå når jeg kom hjem bestilte jeg den på nettet. Og gjett hva, i en annen farge enn svart. Det er ganske uvanlig når det kommer til meg ;) Så i denne kommer jeg til å lyse opp gata, haha. Gleder meg til den kommer =)

I dag skal vi i bursdag til fetteren min. Jeg gleder meg. Men først skal jeg hoppe i dusjen og hente lille luring. Det er alltid dagens høydepunkt. Han møter meg med verdens største smil, og da pleier jeg alltid å sette meg litt ned med han slik at han kan vise meg alt han synes er gøy i barnehagen - på torsdag var det et sjørøver skip som gjaldt, og han klikket i vinkel fordi han ikke fikk lov å ha det med seg hjem. Kanskje han blir en liten piratgutt han sønnen min - noe å tenke på til neste års karneval, hehe!

Jaja, tittere. God mandag til deg! Åh, i kveld begynner det en serie på tv3 som jeg har funnet ut at jeg skal følge med på. Ett eller annet med forty.... Clay fra one trell hill er med vettu, min andre kjæreste! ;) Ok, ha det bra, vi blogges =)

Ingen kommentarer: