torsdag 4. februar 2010

Humøret snur fort..

Det er kanskje litt rart å kalle en 1åring for utspekulert, men av og til skulle man tro han var det. Kanskje han er det..? Får han det ikke som han vil, eller får han et nei, kaster han seg enten dramatisk ned mot bakken og hyler så høyt han kan (gjerne samtidig som han dunker hodet sitt gjentatte ganger i gulvet), ellers så lager han verdens rareste / misfornøyde ansikt - og sånn kan han sitte, lenge, og bare se på oss. Da er det utrolig vanskelig å holde latteren tilbake! Han er virkelig en snåling han sønnen min!

Noen har spurt meg "er han alltid blid?" Svaret er selvfølgelig "haha, nei!" Her er beviset:
Han gråt og fektet etter pappaen sin om hverandre. Grunnen til dette raseriutbryddet var fordi Teo ville rive i strengene på gitaren, noe han ikke fikk lov til. For å si det sånn, jeg skjønner godt hvorfor han klikka - jeg hadde gjort det selv! Det hele startet veldig bra da, med litt uskyldig etterlengtet spilling:
*sukk*

I tillegg til trassig / utspekulert / frustrert er han en liten ramp med stor R. Her flyr både mat og drikke veggemellom om ting ikke går Teo sin vei, og går det Teo sin vei er han verdens lykkeligste gutt. Det er ikke så mye som skal til. I kveld skulle jeg gi han grøt. Teo nektet å spise,for han skulle gjøre selv... Ok, tenkte jeg, spis selv (han kan nemlig være ganske flink til å spise selv, når han vil...)! Jeg gikk å ryddet litt,og da jeg kom tilbake til stolen hans var det en liten gutt som satt der med hendene sine godt plantet ned i grøtskåla si. Han lagde "tøffe seg" lydene sine, samtidig som han smørte grøten godt rundt i ansiktet sitt. Jeg burde vel kanskje tatt bort skåla og forklart han at "sånn gjør man ikke", men jeg klarte ikke la være å trekke litt på smilebåndet over dumskapen til sønnen min (altså, hva er digg med å smøre seg selv inn med grøt?), og så måtte jeg jo selvsagt også knipse et par bilder av han.
Når bildene hadde blitt tatt forsvant selvsagt grøtskålen, i likhet med humøret til Teo, og han ble deretter plassert i badekaret. Makan. Han passet på å demonstrere ved å drite som bare det i badekaret. Så ja.. Hva kan jeg si.. Her har man aldri tid til å kjede seg ;)

Han er jo morsom da, på sin sære alt for søte måte <3

6 kommentarer:

Marianne sa...

åååååå, så søt han er *sukk*
Nydelig liten gutt altså!

Monica Jensen sa...

takk for det :) ja,han er ganske så god *stolt* :)

JulieST sa...

Hihi så søtt da! :D Tror jeg har et lignende bilde av min lillebror med grøt i ansiktet også..!
Morsomt er det!

Monica Jensen sa...

hehe,ja,de er så morsomme i den alderen der :) verre humørsvingninger enn en høygravid dame har de også :D

BENTE sa...

Hahaha:)
Kjenner meg veldig igjen i det du skriver. Karina er akkurat sånn hun også. Får raseriutbrudd og legger seg ned og slår hodet og føtter i golvet..
Og de fleste spørr om hun alltid er blid, men de skulle bare visst;) Veeldig til humørsvingniner på de små ja..men de er jo bare gode:)

Monica Jensen sa...

hehehe..godt å høre at noen kjenner seg igjen :)

ja,de er jo såå gode - det der derfor det er så vanskelig å holde seg alvorlig når de trasser som værst :) jeg sliter i hvertfall med det,men har blitt flinkere da (snur meg heller bort om gliset kommer,noe det som regel gjør) =)