fredag 12. februar 2010

Viktig å kose seg

I dag da vi hentet oksen vår i barnehagen gikk han fortsatt rundt med kostymet på seg. Til og med lua var på. Haha. Han synes virkelig det var mer stas enn jeg trodde å kle seg ut. Det blir nok derfor ikke siste gang den drakten er i bruk ;)

Etter at vi hadde hentet han dro vi videre til Ski. Vi endte opp på peppes. Der bestilte vi pizza, tegnet og lekte på lekerommet. Teo var i kanonhumør hele tiden, så det var faktisk en ordentlig avslappende og hyggelig middag. Det er ikke alltid det blir det når man har med en liten 1åring, som er blant annet trøtt etter en dag i barnehagen, utålmodig og med mark i rumpa.. Men det gikk over all forventing,og vi var der en ganske god stund =)
Da vi kom hjem var han klar for sengen,og nå sitter jeg i pysjen i sofaen foran peisen og skal leke meg med picasa. Kanskje det blir en ny header også? Godtesyk som jeg er har jeg hentet meg nøtter som jeg skal kose meg med i kveld. Det er nesten like godt som sjokolade, det.......................

Jaja, i morgen venter lek og morro på hurlumheihuset med Eirik, Veronica, Kris og Linda - og selvfølgelig ungene. Jeg har aldri vært der før, men tror fort dette kan bli morsomt for meg også,og ikke bare ungene ;) Vi blogges, folkens. Og wow - over 500 lesere i dag. Tusen takk for at dere titter innom, fortsett med det ;)

2 kommentarer:

Helene sa...

Ha en flott helg! Håper du får en oppmerksomhet på søndag ;) Både fordi du er mamma og fordi du er kjæreste!

Monica Jensen sa...

DET håper jeg også :D håper våres samboere er flinke til å lage i stand en hyggelig dag for oss :) og så må ikke vi glemme å vise at vi setter litt pris på dem også da, hehe :)

ha en kjempe fin helg :)