mandag 1. mars 2010

1 år siden

I morgen er det 2 mars, da er det ett år siden lille Mathias kom til verden. Mathias er sønnen til min venninne, Linda. Jeg glemmer aldri den dagen. Den dagen jeg fikk være med på det største som har skjedd dem - nemlig å få en perfekt nydelig liten sønn.

Det var en stor opplevelse, å få være med på fødselen. Mathias kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt. Jeg er glad for at vi bor såpass nærme, slik at jeg kan se han vokse opp og bli venn med min lille Teo.

Tenk, jeg var den første som tok på den lille klumpen bleie, og jeg var en av de første som fikk se han. Tusen takk, Linda, for at jeg fikk være med på den opplevelsen =) Det var en kveld fylt med tårer, spenning og litt (nervøs) latter!
Så, litt på forskudd, gratulerer med 1års dagen, Mathiasen!! =)

4 kommentarer:

Lykkemamma.com sa...

Koselig med små søte "tante"barn :-)

Stor klem!

Monica Jensen sa...

ja,det er det :)

*klem*

Linda sa...

Tusen tusen takk!!! ja nå har han blitt stor!!!

Monica Jensen sa...

Ja,kjempe stor :D tiden går så fort! :)