søndag 7. mars 2010

2 trøtte typer

Her har vi en rolig søndagskveld. Vi har spist middag hos moren til stefaren min, men dro ganske tidlig, for Teo ville hjem til en flaske melk og senga. Da vi kom hjem skrudde vi på tv'n, ordnet flaske og lå lenge på sofaen og bare koste oss. Ingenting er bedre enn når lillemann vil kose, og faktisk har tid til det også. Det er det beste som finnes - klemme på verdens mykeste bollekinn!
Nå er han lagt for kvelden. Jeg hørte han pratet en stund med de 20 bamsene som er plassert rundt i senga hans. "Heeeei.. heeeei.. heei" sier han.. Det er det populære ordet om dagen. Når vi er ute på tur sier han høyt hei til hver eneste person vi går forbi. Som oftest sier de hei tilbake, og skal vi samme vei som den personen fortsetter Teo å si hei ca hundre ganger. Det kan til tider bli litt kleint for mammaen hans, for ofte blir det jo da til at jeg og den ukjente personen er nødt til å prate litt tørrprat, for Teo holder det jo gående med "heeei" helt til personen er ute av syne..
I kveld blir det tidlig senga for meg også. Har nettopp spist litt, og nå skal jeg krype under dyna og sove. Fylla tar på,og jeg er glad det er lenge til neste gang! Ha en fin søndagskveld!

Jeg er så heldig som har en så god og morsom sønn, jeg <3

Ingen kommentarer: