lørdag 6. mars 2010

Barnefri helg!

Dette er rart.. Og litt trist.. Dette er min første "barnefrie" helg siden Teo ble født for 16 måneder siden (for akkurat 16 mnd siden kom han til verden,tenk...=)).

I kveld da jeg dro til Linda sammen med Veronica tok Eirik med seg Teo til moren sin. Det var meningen at han skulle legge Teo der, men vekke han og komme hjem senere på kvelden. Jeg ringte nå og sa at dem bare kunne bli der til i morgen. Teo har godt av en sammenhengende søvn, og slippe å bli dratt ut i en kald bil midt på natten. Det var med et tungt hjerte da, for i morgen skal han sove over hos mormoren sin, og det betyr TO netter borte fra mammaen sin. Og ikke minst; to netter borte fra luringen min. Tror det er jeg som har det værst!!

Heldigvis får jeg noen timer med han på dagtid i morgen da. Da skal vi kose oss. Hvis formen hans tillater det skal vi på senteret å spise iiiiskrem hadde jeg tenkt. Som et lite plaster på såret for en sykdom som har føltes som den var evigvarende de siste 2 ukene..

Rart å ikke få susset han god natt nå kjenner jeg. Men til gjengjeld får jeg faktisk en natt som består av søvn,og har desto mer energi til lek og morro i morgen. Han har det best der hvor han er nå uansett - i en god og varm seng. Vemodig for mor ja, men det beste for Teo - og det er det som betyr noe!

Ingen kommentarer: