torsdag 18. mars 2010

Barnehageskryt!

For en helomvending! Jeg gikk fra å hate barnehagen til å elske den. De har virkelig tatt seg sammen på alle områder, og jeg kunne ikke bedt om noen bedre mennesker til å ta vare på sønnen min. For en stund siden ble det ansatt en ny ped.leder der. Jeg tror det hadde mye å si. Jeg ser at Teo storkoser seg, og ikke noe er bedre enn det!
Jeg får så mange positive tilbakemeldinger fra de ansatte. De skryter av Teo hele tiden, og sier at han smiler konstant og er alltid blid. En skikkelig sjarmør. Han er godt likt og har allerede mange kompiser i barnehagen. Jeg blir så glad for å høre det. Når vi kommer i barnehagen står velkomstkomiteen på 5-6 gutter klare for å ta i mot Teo med hopping, klemming og herjing. Teo synes det er like stas hver dag - og jeg må innrømme at jeg synes det er litt stas jeg og ;) "Keo kommer, Keo kommer", roper Henrik mens han hopper ivrig opp og ned. Henrik er en av de gutta Teo har klikket best med virker det som =)
Så nå har jeg ikke ett vondt ord å si om den barnehagen. Alt er positivt. De finner på så mye med barna. De lager så mye god mat med dem. De gjør så mye ut av hver og en sin bursdag. Ja, lista er lang. Alt er bare positivt! =)

Ingen kommentarer: