torsdag 18. mars 2010

Bitene faller på plass..

Hils på den nye regnskapsmedarbeideren til Asko Hvitevarer =)
Endelig litt flaks i uflaksen! Jeg har fått meg jobb, en jobb som jeg tror jeg virkelig vil trives i, som gir meg mange nye og spennende utfordringer. 20 kilo har nettopp forsvunnet fra mine skuldre!! =) Første dag i nye jobben er tirsdag etter påskeferien. Jeg er så spent!

Da jeg var der i dag fikk jeg vite at enkelte av dem faktisk leser bloggen min, blant annet min nye sjef. HE HE. Så fra nå av blir det en ny og sensurert utgave av denne bloggen ;) Da dem sa det fikk jeg hakeslep, og scannet fort igjennom de siste 20 innleggene mine i hodet mitt. Haha! Jeg så ikke helt den komme.. Men men, nå vet de vel sånn ca hva slags person jeg er på forhånd, og det er vel kanskje like så greit...? =)

Nå er jeg fornøyd - veldig fornøyd! Jeg gleder meg til en ny hverdag med nye utfordringer!! =)

31 kommentarer:

Marie sa...

Gratulerer så masse med jobben, Monica!! :) :)

Cecilie sa...

HURRA for Monica! Amazing! Nå må jeg flytte overvåkningsutstyret mitt ser jeg...jaja, nye kulisser gjør det mer interessant:D Gratulerer så kjempemye:D

Monica Jensen sa...

Takk, marie :)

Monica Jensen sa...

Takk for det, Cecilie! Ja, haha, nå får du begynne å spionere på meg på jobb også.. PS: Nye arb.stedet ligger på Siggerud. Sånn, nå har jeg gjort det litt lettere for deg *i smug trives jeg med at du spionerer på meg*

Lykkemamma.com sa...

Hurraaa!! Gratulerer!!

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Marlen :)

JulieST sa...

Gratulerer så mye med jobben! :D Så bra! Håper du kommer til å stortrives i den, hvis ikke får du huske å ikke skrive det på bloggen.. Høhø! :P

Monica Jensen sa...

Julie: Ja,haha.. fra nå av får jeg veie mine ord ;)

Tonje sa...

Gratulerer så mye, Monica! :)

christine. sa...

SÅ bra Monica :-) DET fortjente du!! Jeg leser bloggen din hver dag. hihi :o)

Ha en super duper dag! Klem

Miriam sa...

Gratulerer masse masse!! ble så utrolig glad på dine vegne nå kjenner jeg!! dette fortjener du, og det må være utrolig deilig å få det på plass!! stor klem

Tonje sa...

Og bloggen har nok bare talt til din fordel, nå vet de jo at du er en sterk jente, med en herlig personlighet og er en fantastisk mamma! :)

Monica Jensen sa...

Christine: Så koselig å høre at du titter innom hver dag :) Har vært å lest litt på din og. Håper du trives i Trondheim. Virker sånn :)

ha en fin dag du og! klem

Monica Jensen sa...

Tonje: Takk for det! Ja, håper det dem har lest her på bloggen har gitt dem et positivt inntrykk av meg, hehe :)

Monica Jensen sa...

Miriam: Ja, det er veldig deilig. Takk for det :D stor klem

Kristine sa...

så bra Monica!! kan tenke meg at det var godt å få vekk den byrden fra skuldrene!:) lykke til i den nye jobben:)

Stine Elise sa...

Gratulerer så mye med ny jobb!! Det var deg vel unt, endelig det du har ventet på! :) At de leser bloggen din var jo ltit artig, men det har nok bare talt til din fordel ja :) Du skrev jo et innlegg her for en liten stund siden at du skulle vise dem hva du var god for, og det er jo ingenting som er bedre enn at de leste det! Lykke til!

Forresten, har jo helt glemt det av, men tusen takk for awarden jeg fikk av deg :D Det var kjempekoselig :)

Linn Therese sa...

Hurraaaa! Så flott, Monica! :) Nå ble jeg virkelig glad på dine vegne. Håper at du kommer til å trives der. :)

Anonym sa...

gratulerer så mye!! hilsen fast leser:)

Tina sa...

Gratulerer såå mye, Monica!! Dette var veldig fortjent:) Håper du vil stortrives i denne nye jobben!;)
Nydelige bilder av søte Teo i forje innlegg! ;-D

Marianne sa...

Gratulerer masse med jobb:) det fortjener du:)

Kjersti sa...

Hipp hipp hurra for monica med ny jobb!juble-klem fra kjersti og Albert* dette fortjente du!!

Line Anette sa...

Gratulerer så masse med ny jobb:) Dette fortjente du vireklig. Jeg leser bloggen din hver dag og synes du virker som en kjempe jente. Jeg har flere ganger blitt inspirert av deg og har kjent meg igjenn i mange av dine situasjoner. Jeg tror du og Teo kommer til å få det kjempe fint. Hilsen fast Leser:)

Inger-Elisabeth sa...

Gratulerer så mye med jobb!!! Dette fortjente du:) Kanskje på tide at jeg legger igjen en kommentar etter å ha lest bloggen din ganske så lenge, flin til å skrive:) Vi har noen felles beskjente, så fant bloggen din sånn. Gratulerer masse masse med jobb!:)Alt ordner seg til slutt:)

Monica Jensen sa...

Kristine: Takk for det :) Ja,nå forsvant 20kg fra skuldrene mine :D

Stine Elise: Bare hyggelig ;) Ja,det var det jo egentlig bra dem leste, men hva med alt det andre? Hehe! ;) Neida,går nok bra :) Takk skal du ha :)

Linn Therese: Takk for det! Det håper og tror jeg også at jeg gjør :)

Anonym: takk takk :D

Tina: takk for det, snuppa :D Ja, han er nydelig, ikke sant? hehe!

Marianne: Tusen takk <3

Kjersti: Takk takk :D Klem tilbake**

Line Anette: Så koselig kommentar. Bra at jeg kan være til inspirasjon - litt av et kompliment :D takk takk :D

Inger-Elisabeth: Så koselig å "bli kjent" med nye lesere :) Tusen takk for det :) Heldigvis ordner det seg som regel, selvom ting ser litt håpløst ut i enkelte perioder :)

Lykkemamma.com sa...

Troor det er snakk om jentekveld i morgen, vil du være med om vi skal ha?? :-)

Monica Jensen sa...

Ja,gjerne det :)

BENTE sa...

Gratulerer! Alt ordner seg til slutt:):)

Monica Jensen sa...

-takk for det, Bente :D

Malin sa...

Gratulerer med ny jobb, snuppa!!! =)=)=)

Veronique sa...

Gratulerer så masse med ny jobb :)