mandag 29. mars 2010

Blid som en sol *film*

Vi har en rolig og stille morgen her hjemme før Teo skal i barnehagen. Stresser ikke akkurat med å levere han i dag, med tanke på at det faktisk er påskeferie og ikke flust med barn. Tror han likevel har godt av noen timer der, han har jo trossalt ikke vært i barnehagen på nesten en uke på grunn av sykdom. Det merkes....

Ellers prøvde vi ut noen nye cherox. De er noe store. Jeg har aldri sett noen gå på en så morsom måte før. Han løftet beina sine kjempe høyt over bakken, mens han lo og trampet bortover. Det var tydeligvis kjempe stas med nye cherox. Jeg holdt selvsagt på å le meg i hjel, for det var seriøst den morsomste gangen jeg noen gang har sett... Dette måtte jo dokumenteres, og jeg hentet filmkamera!

Vel... Da var det slutt på morroa! Lillemann klikket i vinkel og presset frem krokodilletårene. Han ville nemlig ha kameraet. Dette skjer omtrent hver eneste gang jeg prøver å filme han, noe som til tider kan være ganske frustrerende. Det er ikke så morro å kun se tilbake på filmklikk av en liten gutt som hyler..

Men, tenkte å dele det med dere da. Se, han er ikke bare blid!! ;)

Ingen kommentarer: