tirsdag 2. mars 2010

Det brenner

Jeg var på trening i kveld. Da kjente jeg at jeg hadde overvurdert formen min. Jeg ER virkelig ikke i form. Uggen i kroppen er jeg og halsen brenner. Dumme meg fullførte treningen, og nå føler jeg meg rett og slett elendig. Jeg konsentrerer meg faktisk for å ikke kaste opp. Da er det ille! Ørene er tette også....

Vanvittig dårlig tidspunkt å bli syk på, med tanke på at lillemann også er syk, og det faktum at jeg skal på jobbintervju i morgen tidlig. Jeg får kjøre på med en real hestekur med c-vitaminer, og legge meg straks, slik at kanskje formen er bedre i morgen.

Å være syk er det værste som finnes. Denne tiden av året er det alltid mye sykdom. Det merket jeg først etter Teo ble født. Alle unger er jo syke i februar / mars. Fy flate, så lei jeg er av sykdom nå!

Jeg tror denne vinteren har tatt på for de fleste. Den har vært vanvittig lang og kald, og de fleste er vel lei nå. Det går utover humør, form og ikke minst overskuddet - som for meg ikke eksisterer om dagen. Nei, våren, nå kan du titte frem snart!

God natt!

2 kommentarer:

JulieST sa...

Uff, jeg er så enig med deg der. Det har vert kaldt alt for lenge nå. Denne vinteren har jeg vert syk 3 ganger allerede. Det er kjedelig! Så ja, snøen kan godt forsvinne for min del, så det ikke blir mer frysing!!
Og lykke til på intervjuet! Håper formen var bra!

Monica Jensen sa...

ja,nå kan godt våren komme. dette er slitsomt :(

formen er ikke så bra,så intervjuet har blitt flyttet til frdag :)