tirsdag 30. mars 2010

Det er koselig!

I dag sluttet Eirik tidlig på jobb og kom på overraskelsesbesøk hit. Han hadde kjøpt med påskeegg til både Teo og meg. Jeg ble så glad at jeg nesten hoppet så høyt at jeg stanget i taket. Det var koselig, det! Alle mine favorittsjokolader var å finne i det egget. Veldig skummelt ;)
Da han like så greit var her dro vi bort til barnehagen for å hente Teo sammen. De ansatte i barnehagen på avdelingen til Teo har jo fått vite at vi ikke lenger er sammen, så de ble nok litt overrasket når vi kom dit sammen. Positivt overrasket. Er nok ikke mange som fungerer så godt som venner så kort tid etter et brudd. Men nå skal ikke jeg sitte på min høye hest her,for jeg vet at det er mye som kan påvirke det i en annen retning. Man er jo trossalt ganske så sårbar og nærtaken etter et brudd. Hyggelig var det i hvertfall, å hente han sammen!
Deretter tok vi turen til Ski. Jeg skulle på apoteket en tur. Da måtte jeg innom blomsterbutikken en tur også. Så mange fine og fargerike blomster de har nå. Så jeg kjøpe litt av hvert til meg selv. Nå er det så fint her =)
Da Teo og jeg kom hjem vasket jeg leiligheten. Teo var flink å hjalp til med å helle rosiner og druer utover kjøkkenet, tegne på gulvene og generelt løpe i veien, HE HE. Til slutt ga jeg han en spruteflaske med vann og en klut. Det var stor stas. Ja, det tok ca tre ganger så lang tid som det ellers ville tatt, men vi koste oss - begge to =)
I kveld har mamma og Isabelle vært her på besøk, og nå som de har dratt har jeg inntatt sofaen. Sofaen er så god på kveldstid om dagen. Hva skjedde med treningen? Kan en eller annen komme hit å sparke meg hardt i rumpa. Jeg må virkelig trene! Det minner meg på; jeg må få bestilt "30 days..." videoen! Hepp hepp. Nå skal jeg spise pære og se på alt det udugelige som er på tv'n. God kveld!

2 kommentarer:

Malin sa...

Så bra og se at dere kan fungere sammen etter et brudd, det står det respekt av!:)

Du er kjempetøff!

Ha en fantastisk påske, uansett om du drar på tur eller blir hjemme :)

Monica Jensen sa...

Takk for det. Det går opp og ned,men stort sett er vi gode venner :) håper vi klarer å fortsette å være det også :)

ha en fin påske du også :)