mandag 15. mars 2010

Det er vanskelig

Det er vanskelig å se lyset i enden av tunnelen. Tunnelen føles forferdelig lang nå. I stedet for å fokusere på alt jeg har og fremtiden (noe jeg burde gjøre), dukker det stadig opp tanker om hva jeg nå har mistet. Livet mitt gikk ikke helt som planlagt, og det er skremmende. Det tar nok en stund før jeg vender meg til det (noe som kanskje ikke er så rart)..

Vi skulle gi Teo søsken. Når får Teo gleden av en liten søster eller bror nå? Det er nok mange år til. Og mest sannsynlig får han aldri et helsøsken. Det er forsåvidt greit. Jeg har to søsken, men ingen helsøsken. Jeg har overlevd helt fint av den grunn altså, og elsker de to rumpetrollene på lik linje som jeg hadde elsket dem om vi hadde samme mor OG far. Men JEG hadde gledet meg til å se forskjeller og likheter når det kom til mine barn, som hadde samme mor og far. Det er sprøtt hvor like / ulike man kan være selv om man har samme foreldre.. Det fasinerer meg! Etter hvert vil jeg komme over det også.. Og når jeg en gang i fremtiden får et nytt barn, uansett hvem faren måtte være, er det det siste jeg tenker på!

Ja, det er sånne ting som surrer oppi hodet mitt om dagen. Som forsåvidt ikke betyr noe på sikt, men som betyr alt for meg nå, nå som jeg plutselig har sett det “gli ut av hendene mine”.

Fremover skal jeg gjøre alt jeg kan for å konsentrere meg om fremtiden. Fremtiden med min herlige sønn. Vi skal ha det så bra vi!! Snart kommer også sommeren, og jeg gleder meg til å nyte den med Teo, familie og gode venner. Jeg elsker sommeren og alt som føler med den. I år har jeg til og med en stor terrasse hvor det er plass til plaskebasseng til Teo. Toppen av lykke! Det savnet jeg nemlig innmari i fjor..

Én dag om gangen… =)

7 kommentarer:

Cecilie sa...

Dere er så nydelige - begge to! Teo og mamman sin kommer til å klare seg aldeles UTMERKET! Lysere tider kommer, se fremover - ikke bakover:)

<3 Klemmeklemme fra Cecilie og gutta!

Lykkemamma.com sa...

En dag om gangen ja... :o)

Denne uken skjer det brått ting hele tiden, men fredag kanskje??

Helene sa...

Et brudd er aldri enkelt. Og spesielt når det er barn i bildet. Du er sterk som klarer å sette ord på følelsene dine. På grunn av det så tror jeg du kommer til å klare deg utmerket!

Det verste man gjør er jo å låse seg inne med alle de vonde følelsene.

Plaskebasseng er et must for guttene våre i sommer! :)

Monica Jensen sa...

Cecilie: Du er god du :) superklem tilbake til dere :)

Monica Jensen sa...

Lykkemamma: Vi skal til mekling på fredag :/ men jeg skal finne ut klokkeslettet,så kunne jeg evt kommet til deg etter det :)

Monica Jensen sa...

Helene: Jeg merker at jeg egentlig prøver å fortrenge det som skjer. Men av og til går det opp for meg,og da må jeg skrive litt om det,det er min måte å "tømme" meg på :) Jada,vi overlever vel,selvom det er tøft nå :)

Gleder meg til sommeren :)

Veronique sa...

Jeg signerer det Helene sier :)

Du er en tøff jente, Monica :)