søndag 21. mars 2010

Det urbane liv

Jeg er fortsatt i Oslo. Det er ikke bare bare å komme seg hjem til Tomter via kollektivtrafikken. Da må man bytte tog x-antall ganger (ok,1 gang da..). Jeg skal ærlig innrømme at det frister lite i dag å sitte såpass lenge på toget. Heldigvis er jeg så heldig å blir hentet av Eirik og Teo etterhvert =)

Uansett, her på St.hanshaugen er alt så veldig tilgjengelig. Veldig deilig, men hvis jeg hadde bodd her hadde jeg nok raskt blitt feit. Jeg løp ned i stad på deli de luca for å kjøpe paracet til Marlene. Jeg kom tilbake med potetgull, saft og en hamburger. Enda godt sånne ting ikke er like tilgjengelig i Tomter! I Tomter må jeg ta til takke med det som befinner seg i kjøleskapet mitt, med mindre jeg vil ut på lang kjøretur. Det som befinner seg i kjøleskapet mitt er som regel forholdsvis sunt, noe som selvfølgelig kan være litt surt der og da, men etterpå er jeg ganske fornøyd med at det var det eneste alternativet å dytte i kjeften!

Ellers må jeg si at jeg liker meg her, på tross av usunn mat såpass tilgjengelig. Hvis man er barnløs må det jo være fantastisk å bo her. Bare det å se så mye liv ute på en søndagsformiddag ble jeg imponert over. Så mye liv ser man ikke i Tomter....noengang! MEN med tanke på at jeg har barn er jeg VELDIG fornøyd med at jeg bor i Tomter. Det er et veldig greit, fint og trygt (ikke minst) sted for et barn å vokse opp - og det er det som er viktig!

Jeg får heller leve det urbane bylivet innimellom når jeg har barnefri, tenker jeg.. =)

Nå gleder jeg meg til å se lillegutt. Selvom jeg har sett han hver dag denne helgen er det rart å være borte fra han to netter på rad. Jeg får bare prøve å fokusere på at jeg trenger den alenetiden for å være en god mor og ha overskudd til to nye uker alene med han. Det går overraskende greit foreløpig altså, så jeg klager ikke, han er så snill og (stort sett) lett å ha med å gjøre, så jeg kan ikke klage på den biten =) Teo og Eirik har nok også godt av noen dager bare dem to innimellom også. Far/sønn forholdet er jo like viktig å ta vare på!

Jaja, nå har jeg "bablet" nok i dag. Får krype under dyna og nyte en siste liten powernap før helgen plutselig er over. Klem fra meg, som er i overraskende god form i dag =)

Ingen kommentarer: