onsdag 3. mars 2010

Dr. Monica Jensen

Frustrert er hva jeg er nå! Og litt bekymret!

Teo har vært syk i snart 2 uker. Det har bare ballet på seg, og gått fra den ene sykdommen til den andre, uten stopp. Den lille kroppen er helt utslitt nå. Vi var hos legen i går. Crp på under 8, og trolig på bedringens vei. I dag er han dårligere enn hva han har vært til sammen de siste 2 ukene. Feberen ligger å vipper mellom 39 og 40 til enhver tid. Han er kjempe slapp, og bare klynker seg der han ligger og sover. Jeg drøyer så lenge jeg kan med å gi han paracet for nå vil jeg ha den faenskapen ut av kroppen hans, noe jeg tror feberen kan hjelpe meg med..

Det er slitsomt med syke barn. Det er frustrerende, fortvilende og ja..veldig slitsomt! Han har ikke spist på over en uke. Jeg får i han kanskje to skjeer grøt i løpet av en dag, en drue og en bitteliten bit av brødskiva. Det er ikke nok for en voksende 1åring. Det er jo ikke rart han er slapp.

Han var sånn i fjor også. Etter mye om og men fant de ut at han hadde RS-virus, og etterhvert astma.. Vel, kan man ha RS-virus to ganger?? Astmamedisiner får han nå som bare rakkern, men jeg synes ikke det har hjulpet nevneverdig foreløpig. Igjen, fortvilende...
Intervjuet mitt måtte jeg utsette til fredag. Heldigvis gikk det fint. Jeg har diagnosert meg selv med bihulebetennelse og sår hals. Feberen kom og gikk i hele natt, og den dunkende hodepinene er der uten stopp. "Heldigvis" har jeg hatt bihulebetennelse ca 25498403 ganger det siste året, så jeg har lagret opp en god dose med medisiner. Med andre ord; jeg leker lege i dag, og mener selv hva som vil gjøre meg bedre!

Det viktigste av alt er uansett at den lille kroppen som ligger i sengen min blir bedre. Fort som bare det! Jeg HATER når han er syk! Sjekker etter prikker på han hele tiden, og klemmer glasset rundt på kroppen hans i hytt og gevær(?). Hjernehinnebetennelse er min største frykt!

Jaja, god bedring til oss, og ha en fin dag til dere, tittere!

10 kommentarer:

Hege sa...

Ingen streptokokker? Går mye av det her i bhg ihvertfall. Lungebetennelse også:(

Monica Jensen sa...

hmm.. :/ da burde de vel oppdaget det på legevakta i går?

Åh, hater legevakta. de er udugelige!!

Stine Elise sa...

Ufff. Stakars lille Teo :( Håper han blir frisk snart, sånne små fortjener ikke så mye faenskap etterhverandre!

God bedring til dere begge!

Monica Jensen sa...

takk for det :)

ja,det er noe dritt når de små er syke :(

Hege sa...

Ja legevakta er håpløst og treg.. Vil bare bli kvitt deg fortest mulig så de kan ta neste i køen!-

camilla sa...

ikke stol på at de finner ut noe på legevakta.. der ser de bare på ungene å sier a d sikkert snart går over..
Eleah hadde rota virus 2uker i fjor.. diare og høy feber. kjempe skummelt.
spiste 1 yougurt på 7dager og ble kjempe tynn. Men det viktigste var å få i masse veske sa legen.
På legevakta sa de at det ikke var noe som het rota viruset mens legen sa at det var ett kjent barnevirus :P
Dumme legevakta!!!!
(pass på dehydrering)

Monica Jensen sa...

får ta en tlf til barnelegen hans i morgen. ringte dem i går også,men de sa de ikke hadde ledig time hele uka. får bare kreve at han sjekker han i morgen. han har i hvertfall peiling!! hater å se han sånn :(

*Hanne* sa...

hærregud! han må da sannelig få komme inn på hastetime! det har vi fått hos legen min når vilde har vært syk. makan! han har da 40 i feber, hva venter de på??
Håper Teo blir frisk snart. ikke nøl med å gi paracet, om du ikke har gitt han før i dag da. det er jo smertestillende også, kanskje du får i han litt mer mat og veske om du gir han det:)??

Monica Jensen sa...

ja,i morgen skal jeg KREVE en hastetime. de måå jo ta seg 5minutter til å se på han :(

selvom jeg gir han paracet vil han ikke spise. skulle ønske jeg fikk i han litt mat, da hadde han sikkert følt seg litt piggere også :(

Laila sa...

Tenkte bare jeg skulle nevne en ting siden du er livredd for hjernehinnebetendelse og vi som nettopp har vært oppi den situasjonen der. Min gutt hadde ingen tegn på sykdommen da han kom til sykehuset, prikker og stivhet kommer først etter at en har hatt sykdommen litt, og det er den smittsomme typen hvor en får utslett av. Vi som ikke hadde den smittsomme typen merka bare at ungen ble kjempe syk, lå akkuratt som om han var død, har lært å ikke gå ut fra legekontoret før blodprøver er tatt i fremtiden dersom han har høy feber i flere dager. Go bedring håper han kommer seg:) crp på 8 er jo kjempe bra:)