fredag 12. mars 2010

"Du er tøff.."

Flere har den siste tiden sagt til meg at jeg er tøff / sterk som forteller om hvordan jeg har det om dagen her på bloggen min, og at jeg er så sterk som er åpen om at vi går fra hverandre. Da tenker jeg: hvorfor skal jeg ikke være det?

Dette er en dagbok-blogg. Hvorfor skal jeg late som at jeg har det såå bra? Hvorfor skal jeg droppe å fortelle om det som skjer i livet mitt nå? Det forandrer jo hele livet mitt. Skal jeg ikke dele det her på bloggen kunne jeg like så greit latt være å blogge!

Det værste jeg vet er mennesker som gjør alt de kan for at folk skal tro de lever det perfekte liv, hvor de konstant svever på en rosa sky. Greit nok hvis de gjør det.. Men jeg vet mange som ikke har det så innmari bra,som allikevel vil at alle skal tro de har det perfekt! Er ikke det litt falskt da? Ingen ser ned på deg, eller skyter deg, om du gir uttrykk for at alt ikke er en dans på roser til enhver tid.. For sånn er det faktisk i alle sitt liv, alt er ikke en dans på roser!

Kranglet jeg med Eirik før ville jeg helst ikke at noen skulle vite noe om det. Det kunne jo slo sprekker i fasaden. Folk kunne faktisk tro vi var normale! Men etterhvert forsto jeg at det er faktisk helt greit å krangle, så lenge det ikke skjer hver dag eller man går over grensen. Det er viktig å krangle / være uenige innimellom! Nå vet dere jo alle hvordan det gikk med oss, men jeg tviler for at det er fordi vi gjennom hele vårt forhold har hatt diskusjoner fra tid til annen. I bunn og grunn tror jeg det er fordi vi glemte å være kjærester, i likhet med så veldig mange andre småbarnsforeldre! Når man setter av for lite / null tid til kjærestetid forsvinner så klart gnisten etterhvert også,og man går inn i en ond sirkel...

Dere skal se meg alene på kveldstid. Da føler jeg meg ikke så veldig sterk. Allikevel er det en selvfølge for meg å blogge om det,for som sagt, hvis jeg skulle latt være å dele dette med dere kunne jeg like så greit latt være å blogge helt.. En blogg skal være ekte,mener jeg - det involverer også innimellom negative ting!

PS: Jeg mener ikke at man skal opplyse hele verden om at man har hatt en krangel med kjæresten sin altså. Privatliv er alltid lov! Men generelt har det blitt sånn at alle skal ha det perfekt. Være i det perfekte forholdet, ha det perfekte huset, det perfekte livet.. Sånn er ikke virkeligheten - og det er faktisk ikke farlig om folk får vite at livet ditt ikke er perfekt til enhver tid....

4 kommentarer:

Malin sa...

Vet du, jeg er så enig med deg!

Jeg er veldig imot at vi skal krangle eller diskutere åpenlyst, men jeg har ingen problemer med og si at vi heller ikke har en plettfri fasade. Vi krangler om de dummeste ting, men det er det som gjør oss til oss..

Håper det går bra med deg :) <3

Charlotte sa...

Hei vakre du..
Jeg har sendt deg en mail jeg :)
Vil ønske deg en riktig god helg!

Klem Charlotte

Monica Jensen sa...

Malin: hehe,godt noen er enige med meg ;) Føler det nesten har blitt sånn i dag,at det er tabu å si at man krangler eller ikke har det perfekt til enhver tid!

Jeg overlever,men prøver å fortrenge det.. kanskje ikke lurt det heller,men det er det som funker for meg nå :)

Monica Jensen sa...

Charlotte: så koselig, jeg skal ta en titt :D

en god helg til deg også <3