fredag 19. mars 2010

En natt i Oslo

Dette er pappahelg, og jeg har dermed barnefri. Men siden Eirik ikke har funnet seg et nytt sted å bo er han hjemme i leiligheten på pappa-dagene. Vi prøver å være venner for Teo sin del, men det sier seg selv at vi ikke er bestevenner. Da hadde vi nok vært sammen den dag i dag. Det ble derfor ganske vanskelig for oss å være så tett oppå hverandre nå, derfor valgte jeg å ta turen til Oslo i kveld...

I natt sover jeg hos kusina mi, Marlene, på St. Hanshaugen. Bedre at jeg rømmer huset enn at Eirik OG Teo gjør det. Teo har det best hjemme i sin egen seng uten stress og mas. I morgen tidlig drar jeg hjem igjen, koser meg litt med Teo noen timer, før jeg drar tilbake til Oslo og Marlene. Tungvint, ja, men sånn får det bli en liten stund..

Ting blir nok mye bedre for oss alle når han har et nytt sted å bo,og vi kan treffes når/om vi vil. Det er veldig tøft for meg nå, men jeg tror vi har godt av å bo fra hverandre,og at vi dermed kan få det bedre på sikt - enten hver for oss eller sammen. Man vet aldri hva fremtiden bringer. Eneste jeg vet nå er at jeg savner Teo, og gleder meg masse til å se han igjen i morgen. Heldigvis fikk jeg mange gode hadet/nattasuss fra han da jeg dro i stad. Vi har også pratet sammen på telefonen etterpå, der hvor jeg sa "sove godt, mamma elsker deg, vi sees i morgen, drømme søtt", osv. Han sa "hei, mhm, ja, hadet, hei" tilbake igjen, hehe - ikke helt lett å ha de store samtalene over telefon riktig enda ;) Søte gutten min!

Nå sitter jeg her i leiligheten til Marlene alene. Hun er på kurs på BI i kveld, men kommer hjem sånn etterhvert. Da skal vi spise middag (de fine spiser sent?), og bare slappe av. En rolig og avslappende kveld =) Ønsker alle tittere en fin fredagskveld!! Klem fra meg**

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nice, er du singel? Håper jeg treffer på deg igjen snart da.

Anonym sa...

hei! gratulerer med ny jobb;) har du noe erfaring innen regnskap? jeg driver med regskap på skolen og tenkte å begynne å søke fra sommeren.
du er heldig som har fått jobb på siggerud.

Monica Jensen sa...

Anonym: nei,jeg har ingen erfaring. Jeg møtte bare noen som ville gi meg en sjanse :) Kjempe flaks! :)

lykke til med jobbsøking! :)

Anonym sa...

Du er fin.

Anonym sa...

Sex med noen nye da???

Monica Jensen sa...

Det er jo også noe å spørre om. Har ikke planer om å ha det i dag nei!