onsdag 10. mars 2010

En ny natt

Nok en natt er vel overstått. Luringen våknet i 5 tiden i natt også. Hvorfor våkner han hver eneste natt rundt 5?? Han må jo forstå at det er mye bedre å sove ett par timer lenger.. Uansett, jeg foret han godt før kveldstid i går. 3 pannekaker, 2 bananer, 1 knekkebrød og en yoghurt gikk ned på høykant. Etterpå sto han å slikket på kjøleskapet...... Men jeg tror han var mett!

I natt da han våknet gjorde jeg det samme som i går. Etter 20 minutter var det helt stille, i motsetning til 1 time og tre kvarter som han holdt det gående i går. 06:10 våknet han i dag også. Han gråt ikke, men lekte med hinkelpinkel bamsen sin. Drømmehagen sangen ble spilt for fulle mugger.

Jeg er så trøtt om dagen så jeg tror jeg bare har forsvunnet inn i min egen lille boble der jeg fortrenger faktisk hvor trøtt jeg er. Det er autopilot jeg går på, tror jeg.. Fra nå av har jeg funnet ut at jeg skal droppe paradise å heller være i seng til 22 hver kveld. Den ekstra halvtimen tidligere i seng føler jeg at kommer til å gjøre underverker! Fornuftige Monica slår til igjen!

Ellers skal jeg krype til korset i dag, og bestille meg en legetime. Kan jo ikke fortsette sånn som dette. Føler meg faktisk bedre i dag, men tror det likevel er lurt med en liten legetime! Deretter blir det enda mer jobbsøking,og en liten tur på NAV for å ordne med noen papirer! En spennende og meget givende dag med andre ord!

Jaja, sånn er livet mitt om dagen.. Jeg har ikke mye å rope hurra for nå om dagen føler jeg.. Men det kommer seg vel... =)

Frokost tid!

4 kommentarer:

Helene sa...

Jeg har også en natterangler. Ikke særlig givende. Eller moro.

Får håpe guttene våre snur snart og velger å sove litt mer!

Monica Jensen sa...

Nei, det er utrolig slitsomt! Meeen,det går seg vel til snart, får vi håpe... :)

Veronica:o) sa...

God bedring snuppa! Håper du blir fort frisk.. Vært syk lenge nå du... :( Stor klem

Monica Jensen sa...

takk for det :) håper jeg og :) stor klem