onsdag 17. mars 2010

En rar følelse

Jeg har en rar følelse i kroppen i dag. Jeg sitter her å er kjempe nervøs. Så nervøs at jeg er på grensen til kvalm. Prøver å finne ut hvorfor jeg har det sånn i dag, men aner virkelig ikke. Eller, jeg er jo nervøs for alt det nye i livet mitt nå. At livet mitt mer eller mindre har blitt snudd opp/ned, men jeg tror ikke det er derfor jeg føler meg sånn.

Jeg har alltid hatet å prate foran forsamlinger. Når jeg visste at jeg skulle holde foredrag på skolen hadde jeg den følelsen jeg har i kroppen nå. Den følelsen er forferdelig altså!

Jeg har tittet gjennom budsjettet mitt hundrevis med ganger i dag. Kommer Teo og jeg til å klare oss? Ja, tallene i budsjettet viser meg at vi kommer til å klare oss greit. Det blir en omveltning, selvfølgelig. Frem til nå har vi kunnet leve på ganske mye mer penger enn vi kommer til å leve på fremover. Men til gjengjeld er vi en person mindre, en dyr person mindre ;) Så jeg tror ikke det er det som gir meg denne nervøse følelsen...?

Jeg får finne på noe å gjøre slik at jeg får stengt bort disse tankene og denne nervøse kvalmende følelsen. Æsj, hater å ha det sånn! Kanskje på tide å sette på kjempe høy musikk og danse litt - det hjelper vel alltid, gjør det ikke? =)

Ellers så skal jeg snart hente luringen. Da går ting så i ett at jeg har ikke tid til å tenke. Gleder meg !! =)

Ingen kommentarer: