onsdag 24. mars 2010

Furten gutt og kosedag

I dag har Teo vært hjemme med meg. Han hadde litt feber i går ettermiddag og masse diaré. Formen hans har vært litt opp og ned i dag, og store deler av dagen har bestått av sutring og atter sutring. Jeg skrev litt om dette tidligere i dag her på bloggen, men plutselig fikk jeg et innfall å slettet opptil flere innlegg. JAJA.

Uansett, grønngule bananer og blåbær biola gjorde underverker for den lille kroppen, og diareen forsvant. Sutringen derimot forble, så eneste mulighet for å bli kvitt den var å kjøre en tur. Jeg kjørte en lang tur mens han sov, og endte til slutt opp i Oslo. Da besøkte vi pappa, og spiste middag der. Veldig koselig! =)
Du kan tydelig se at han allerede synes mammaen sin er ganske teit, der han titter på meg med verdens mest oppgitte blikk. Jeg får bare bli vant til det. Mødre har en tendens til å få sånne oppgitte blikk. Jeg er vel kanskje ikke et unntak?

Nå sover luringen, og jeg slapper av. Jeg hører på bigbang og bare kooooser meg. Deilig <3

2 kommentarer:

terje sa...

åh, så deiligt å kunne kjøre og kjøre og plutselig havne i oslo!:-) Bømlo e ikkje verdens navle for å si d sånn og som stavangerjente kjenne eg t tider at bysavnet kan bli litt stort..
godt magen t teo e bjynt å bli bra! her går d i hosting og snue på lille albert (har funnet ut han har lett småbarns astma atpåtil.. sukk).må bare spørre om en ting.. hoster teo mye? (mer enn andre uten astma?) og i såfall, har bhg reagert på d? opplever litt frustasjon rundt dette nå ifht bhg.. nattaklem fra albert og bittelillemille;-)

Monica Jensen sa...

Hei bittelillemille :)

Ja,det er veldig deilig å ikke bo alt for langt unna oslo, selvom jeg føler jeg bor skikkelig på lændet da ;)

Teo hoster en del ja, men han har astma. Tror jeg er så vant til å høre han hoste at jeg ikke tenker over det lengre :S barnehagen har aldri nevnt noe om det,men de vet jo at han har astma,da...

god bedring til lille albert! det er så trist (og ikke minst slitsomt for store og små) når de små er syke =( klem